Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 361 / 38 / 0
13 sierpnia 2024zupelnienikt pisze:
Ja ostatnio porobiony na spotkaniu z bardzo ważnymi ludźmi odjebałem gadkę roku, obawiam się, że wyglądałem jak Spud na rozmowie kwalifikacyjnej (https://youtu.be/UcJkLGKl-dU?si=RtjXWbYBOyvJr8n_&t=40). Ale gadaka była dobra, wszyscy zadowoleni, wszystko załatwione pomyślnie.
A co tam wrzuciłeś do kotła i ile? Może oni też byli Online :)
@Rokison
To Pragę można snifowac? Jak to się różni względem doustnej aplikacji?
  • 74 / / 0
Elo, opiszę po krotce mój przypadek aby zadać pytanie.
W życiu doświadczyłem tak o:
Kilka lat stymulanty okazjonalnie
Kilka lat thc w bardzo dużych ilościach (1-2g dziennie Silver haze itp)
Kilka litrów gbl
Szlugi 15 lat
No i sytuacja wygląda tak
4 lata temu ostatni ciąg gbl
2 lata temu ostatnia kreska
3 miechy beż thc
2 miesiące bez szlug
Jestem psychicznie zniszczony jak szmata, nie potrafię się uśmiechnąć.
W pracy nie mogę się skupić i ciągle robię jakieś błędy
Nie potrafię spędzać czasu z ludźmi, najchętniej każdego bym zajebał.
Nawet żony staram się unikać, i jest to bardzo smutne...
Mam wrażenie że życie ucieka mi przez palce
Mam 31 lat.
Lepiej iść w mojej sytuacji w pregabaline czy gabapeptyne?
Pozdro
Edit/
Dodam że interesują mnie dawki terapeutycznea nie ćpanie.
1 tabsa z pewnością podziała, bo jestem pewny że to gbl najbardziej mi namieszał z GABA, pamiętam że kiedyś się interesowałem tym tematem, ale zacząłem jarać ziolo i to było moje lekarstwo. Ale teraz jak odstawiłem ziolo, to wróciłem do stanu z odstawienia gbl. Tak to postrzegam.
Barba crescit, caput nescit
  • 77 / 20 / 0
17 sierpnia 2024FotherMucker pisze:
13 sierpnia 2024zupelnienikt pisze:
Ja ostatnio porobiony na spotkaniu z bardzo ważnymi ludźmi odjebałem gadkę roku, obawiam się, że wyglądałem jak Spud na rozmowie kwalifikacyjnej (https://youtu.be/UcJkLGKl-dU?si=RtjXWbYBOyvJr8n_&t=40). Ale gadaka była dobra, wszyscy zadowoleni, wszystko załatwione pomyślnie.
A co tam wrzuciłeś do kotła i ile? Może oni też byli Online :)
@Rokison
To Pragę można snifowac? Jak to się różni względem doustnej aplikacji?
@Tomcze

Pregabalina jest mocno uzależniająca, jeśli chcesz się leczyć to polecam antydepresanty. Pregabalina jest wg. mnie najlepsza używana rekreacyjnie, leczniczo można kilka lat lecieć, ale rzucenie tego to koszmar w większości wypadków i tolerancja szybko leci do góry, w porównaniu do antydepów.

@FotherMucker

U mnie całkowicie po lekku, 150mg rano plus dwie kawki w ciągu dnia i do wieczora latam.

Koledzy raczej trzeźwi, ale w sumie kto wie 😁.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2024 przez zupelnienikt, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 361 / 38 / 0
18 sierpnia 2024Tomcze pisze:
Elo, opiszę po krotce mój przypadek aby zadać pytanie.
W życiu doświadczyłem tak o:
Kilka lat stymulanty okazjonalnie
Kilka lat thc w bardzo dużych ilościach (1-2g dziennie Silver haze itp)
Kilka litrów gbl
Szlugi 15 lat
No i sytuacja wygląda tak
4 lata temu ostatni ciąg gbl
2 lata temu ostatnia kreska
3 miechy beż thc
2 miesiące bez szlug
Jestem psychicznie zniszczony jak szmata, nie potrafię się uśmiechnąć.
W pracy nie mogę się skupić i ciągle robię jakieś błędy
Nie potrafię spędzać czasu z ludźmi, najchętniej każdego bym zajebał.
Nawet żony staram się unikać, i jest to bardzo smutne...
Mam wrażenie że życie ucieka mi przez palce
Mam 31 lat.
Lepiej iść w mojej sytuacji w pregabaline czy gabapeptyne?
Pozdro
Edit/
Dodam że interesują mnie dawki terapeutycznea nie ćpanie.
1 tabsa z pewnością podziała, bo jestem pewny że to gbl najbardziej mi namieszał z GABA, pamiętam że kiedyś się interesowałem tym tematem, ale zacząłem jarać ziolo i to było moje lekarstwo. Ale teraz jak odstawiłem ziolo, to wróciłem do stanu z odstawienia gbl. Tak to postrzegam.
Dej se spokój to jeszcze bardziej uposledzi, wtedy dopiero błędy będą leciały. Ja wystarczy ze trzy dni taka Pragę zjem w dawce 150 i nic mi się potem nie chce, a do roboty to muszę się zmuszać.
  • 788 / 448 / 0
A ja mam na odwrót. Po pregabaline łapie chęć działania i kontaktu z innymi.
Na takie objawy jak kolega wyżej napisał u mnie się sprawdza. Mam podobne problemy.
  • 34 / 2 / 0
Lek na wszystko , biorę tylko 150
Lubię czasem się ujsbac alko w tyg , wstaję rano i normalnie miałbym moralniaka i kaca , lykam ten lek i wszystkie objawy psychiczne kaca znikają ;)() wogóle po tym leku mam na wszystko wyjebane xD na terapii nic do mnie nie dociera przez ten specyfik , człowiek jest w swoim uniwersum i nic mnie nie interesuje, polecam dobrze że mam z 10 opakowań na recepcie to trzeba zrobić zapas na słabe czasy
  • 56 / 1 / 0
Jestem na ssri (escitalopram 10mg), trzy dni temu zarzucany był fenibut w dawce ok 5 mg (w dorzutkach), wczoraj 3 mg clona i 220 mg kodeiny, czy prega rekreacyjnie dzisiaj ma sens?
Pozdrawiam
  • 218 / 68 / 0
@CristianoRonaldo a było brane już wcześniej kiedykolwiek? Poczekaj aż feni się wypłucze, wrzuć i daj znać ^^

I jak, zarzucone czy nah
lol [*]
  • 56 / 1 / 0
@OiOiOi pare lat gemu prega jednorazowo brana, wlasnie dzisiaj chyba bede zarzucal i zobaczymy czy dziala
  • 2394 / 654 / 0
A co to ma do rzeczy co wczoraj brałeś?? Z resztą te specyfiki które wymieniłeś nie wchodzą w drogę Predzę a jesli juz to nawet się z nią w jakiś sposób dopełniają i działają lepiej.

Jak nie masz tolerki to wal swoją dawkę "poza-medyczną" z reguły jest to bez tolerki od 450 do 900 i ciesz się fazą. Good Luck
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.