Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
organizm sie tez z czasem troche przyzwyczai i efekty uboczne zmaleja, mi przy pierwszych zabawach z GBL na caly dzien spokojnie starczalo 4ml - 5ml i to tak ze bylem grubo porobiony - lekkie zaburzenia rownowagi, delikatne problemy z mowa, ciezkosc myslenia , na pograniczu snu - wiec tak ze juz sie bardziej nie dalo :) po ponad roku rzadko kiedy robilem 8ml GBL w dzien, nie mowiac juz po przejsciu na nG, wiecte twoje 8ml juz na start nie ukazuje przyszlosci w rozowych barwach :)
zwlaszcza ze GBL na rynku jest bardzo dobrej jakosci, wiec odrzucamy opcje ze trzeba wiecej polewac bo jest rozwodniony...
ogolnie najlepiej trzymac sie i nie przekraczac 4-5ml
Ogolnie co do dzialania GBL sie wypowiem. Nie przypomina mi ono alkoholu. Cos jest w tej nazwie ''liquid ecstasy''. Rzeczywiscie jadlem juz pixy, ktore klepaly dosc podobnie. Ja bym to nazwal ''esctasy super-light''.
Jest pewne podobienstwo do MDMA. Wlacza ci sie milosc. Zrobilem sie wczoraj sentymentalny (bylem sam) i wspominalem stare czasy w wysoce pozytywnych barwach. Odezwalem sie na czacie na facebooku do osob, z ktorymi od lat nie mialem kontaktu. Przypomnial mi sie taki nastroj, jakiego dawno nie czulem. Plakalem nawet, jak myslalem o dawnej milosci i wyobrazilem sobie, ze bym z nia rozmawial.
Swietnie sie tanczy na tym. Odblokowuje sex, ale delikatnie. Nie powoduje takiej dzikiej zadzy, jak 3mmc. Sprobuje w poniedzialek polaczenia obu srodkow. A tak, poki co, mysle ze uzytkowanie raz na tydzien ma najwiekszy sens.
Aa i pierwszy raz w zyciu doswiadczylem, co to jest depresja oddechowa. Na wejsciu przy ostatniej dolewce musialem kontrolowac oddech, bo mialem wrazenie, ze sie udusze.
spiewaq pisze:Nie pamietam dokladnie, ile wyplem. Bylo chyba mniej niz 8. Duzo malych polewek po 0,5-1ml i stracilem rachube.
8ml na dzień to wcale nie jest mega dużo, zależy od tego jak rozłożysz. Jeśli pijesz np. o 8,11,14,17,20,23 to wypijasz 9 i podejrzewam, że nie łapiesz w żadnym momencie grubej fazy.
I spiewaq ogarnij się, bo GBL naprawdę nie wymaga zatrudniania mocno mózgu żeby stosować go bezpiecznie :)
Pod koniec chcialem sprawdzic swoja wytrzymalosc, i widze, ze majac 3ml w organizmie naraz robi mi sie depresja oddechowa. Dobrze, ze to zaliczylem, bo bedzie to dla mnie ostrzezeniem.
1,5-2ml bedzie optymalnie naraz. Bede to pic tylko przy takich okazjach, gdy normalnie bym pil alkohol. No i jako afrodyzjak. Poki co sie codziennego ciagu nie boje.
Och jak milo, ze kazesz mi sie ogarnac :hug: Zaczne od zaraz i zamiast isc na impreze, walne sobie kawke i zabiore sie do nauki. Pozdro
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.