eso pisze:mysle, czy nie sprobowac fluo bo jeszcze nie mialem okazji. paroxetyna byla spoko na moje jazdy, sertralina sprawiala, ze ciagle czulem sie zle, nie moglem spac i musialem codziennie chlac alko, wenlafaxyna zamienila mnie w agresywnego naspidowanego pokurwa. wiec zastanawiam sie jakbym zareagowal na fluo...
jan potocki pisze:Spróbuj, nie powinna zaszkodzić, a najlepiej połączyć ją w takie combo: fluoksetyna (rano) + sulpiryd (rano) + mirtazapina (wieczór) + ewentualnie - kwetiapina (wieczór), zachodzi dobra synergia...eso pisze:mysle, czy nie sprobowac fluo bo jeszcze nie mialem okazji. paroxetyna byla spoko na moje jazdy, sertralina sprawiala, ze ciagle czulem sie zle, nie moglem spac i musialem codziennie chlac alko, wenlafaxyna zamienila mnie w agresywnego naspidowanego pokurwa. wiec zastanawiam sie jakbym zareagowal na fluo...
Poki co zauważyłam bardzo interesujące sny, delikatnie większe pobudzenie, zmniejszenie apetytu, powiększone źrenice i nasilenie objawów mojej depresji, lęków i fobii społecznej, czuje mega rozchwianie emocjonalne, bo niby mam więcej energii ale humor nadal nie jest taki jak powinien.
Czekam cierpliwie aż skutki uboczne się skończą, aczkolwiek poki co to męka. Jest coś czym mogłabym to załagodzić? hydroksyzyna działa u mnie przeciwlękowo ale brana w ciągu dnia za bardzo mnie usypia.
kuapouchy pisze:Czekam cierpliwie aż skutki uboczne się skończą, aczkolwiek poki co to męka.
PuTTy pisze:Eso ja Ci powiem że czuje się kapitalnie. Poprostu wszystko co chciałem żeby odeszło poszło wpizdu. Czuje sie poprostu dobrze, od dawna sie nie czułem taki opanowany i spokojny, jednocześnie nie ma zamuły. Perfekto - polecam Ci z całego mojego wielkiego ( stimy) serca .
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.