Prywatnie miałem na myśli na lewo. Teleporady nie zawsze możliwe są. 100zł? 120zł?
Btw. Ale po clonach praktycznie rzuciłem papierosy. Szczęście w nieszczęściu.
BTW, spore dawki ładujesz. Nie myślisz tego odstawiać? Bo sam pewnie wiesz, że długo się tak nie da ciągnąć. Te klony to ja bym sobie na odstawkę zostawił właśnie, chyba że masz opcję na skołowanie sobie ich w każdej chwili.
W połączeniu z wódką klon zrobił ze mnie zwierzaka i odpierdoliło mi srogo w dodatku na obcym rejonie (fart że nie dostałem wpierdolu i obyło się bez policji). Za to np.: taka alpra z wódką działa bardzo synergicznie i jeszcze bardziej pro-społecznie, oczywiście w umiarkowanych dawkach alkoholu.
wiesz jak to mówią, różni ludzie różne gusta, poza tym każdy człowiek jest inny.
Dla mnie właśnie najmniej rekreacyjny jest diazepam a klon jest na pierwszym miejscu
każdy organizm reaguje inaczej
23 września 2020Vratislav pisze: @Jerzus Chytrus po prostu spróbuj a się przekonasz. :) Mnie to połączenie za mocno zwarzywiało, ale jak masz tolerę wyrobioną to będzie pewnie działać normalnie.
BTW, spore dawki ładujesz. Nie myślisz tego odstawiać? Bo sam pewnie wiesz, że długo się tak nie da ciągnąć. Te klony to ja bym sobie na odstawkę zostawił właśnie, chyba że masz opcję na skołowanie sobie ich w każdej chwili.
Myślałem np mieszać to w stosunku 4mg klona 5 lorka. Muszę obczaić temat.
21 września 2020bux pisze: Po ile teraz stoi clonazepam 2mg kupując prywatnie?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.