Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 349 / 102 / 0
05 maja 2021Demis pisze:
Weź po prostu tabletkę do buzi, dobrze pogryź i będziesz miał zwykłą alprę, a nie sr ;)
05 maja 2021OCPiller pisze:
Dobra, jest mi ktos w stanie powiedziec jak moge zrobic z xanaxu sr, normalnie dzialajacy alprazolam tak jak to ma miejsce w przypadku xanaxu badz alpragenie?
Kruszenie? Przegladajac slowa kluczowe, opinie są pół na pół.
Moze jak rozpuszcze w jakims rozpuszczalniku to bedzie git dzialanie?
Byle co aby normalnie klepało jak należy. :zombie:
nieprawda, już to tłumaczyłem, pogryziesz to zostanie ci w zębach obrzydliwa masa jak z plasteliny, rozetrzesz w mozdzierzu to są większe szanse, że szybciej się uwolni z tej papki, ze względu na większą powierzchnię, ale to tyle. Po połknięciu tego w kontakcie z wodą tworzy się koloid z którego z mniej więcej stale uwalniane są cząsteczki leku. Czy pokruszysz, czy pogryziesz - zawsze czeka cię ta breja, a nie unikniesz tego, bo hypro o ile dobrze pamiętam wniczym się za bardzo nie chce rozpuścić.

Mogę się też mylić, bo tramal retard gryziony na mnie dobrze działał. Pewnie są różne typy tej hypromelozy, a rozgryzać nie polecam, hypromeloza ma też właściwości bioadhezyjne, trudno ją wydłubać z zębó
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 6 / / 0
30 kwietnia 2021RG1x pisze:
Dobra dziękuje czyli przerwa.
Ostatnie pytanie bo nie mogę znaleść odpowiedzi.
Czy po 2 latach wrzucania zawsze mix z alko
czasem co miesiąc
czasem co tydzień
czasem rzadziej
nigdy ciągi zawsze pojedyncze dni
Możliwe ze odczuwam skutki żołądkowe?
Od miesiąc ani nanomg alpry a jednka problemy dalej i zaczęły się po 2 tygodniach nie wrzucania.
Do lekarza bo coś rozjebalem alpra albo miksami z alko czy czekac bo norma? (Ból brzucha, rozwolnienie, uczucie kucia w całym przewodzie pokarmowym)
Mam podobnie, ale od razu muszę zaznaczyć, że mam dość wrażliwy żołądek i trochę chore jelita. Z tego co czytałem to sam alprazolam nie podrażnia zbytnio żołądka ani jelit, ale ma działanie mitorelaksacyjne i jest możliwość, że po prostu bez tego mięśnie gładkie przewodu pokarmowego są nieco pobudzone. Kolejna sprawa alkohol, ten wiadomo podrażnia żołądek - kwasy żołądkowe mocno pobudza, ale jelita już niezbyt. Pozatym trzeba się tez liczyć z tym że po prostu masz jakieś małą chorobę wrzodową żołądka albo jelit albo zespół jelita drażliwego. Stawiałbym na to drugie - typowe schorzenie osób z nerwicami. Polecam preparat Helicid 2 tygodnie (podleczysz żołądek - stosuj raz na pół roku) + Debutir do bardziej ciągłego przyjmowania (1-2msc zregenerujesz błonę śluzową w całym przewodzie pokarmowym), a doraźnie Duspatalin na rozkurczenie w przypadku pojawienia się kłucia w jelitach.
  • 1933 / 314 / 0
Skoro z klonem było ok spróbowałem właśnie z alprą. Poleciało najpierw 2 mg alprazolamu (mam jakąś tolerkę) plus 300 kody. Alprę żarłem też rano sporo bo pogrzeb miałem. Dobra kompozycja, kolejność i ogólnie mix?
05 maja 2021Demis pisze:
Weź po prostu tabletkę do buzi, dobrze pogryź i będziesz miał zwykłą alprę, a nie sr ;)
Ty jesteś modem od leków? To dlaczego piszesz takie bzdury podobnie z tramadolem SR takie coś nie działa bo robi się breja co i tak się normalnie szybko nie uwolni.
Wprowadzasz ludzi w błąd, nie takich modów potrzebujemy :świnia:
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 349 / 102 / 0
08 maja 2021Kazuy4 pisze:
Ty jesteś modem od leków? To dlaczego piszesz takie bzdury podobnie z tramadolem SR takie coś nie działa bo robi się breja co i tak się normalnie szybko nie uwolni.
Wprowadzasz ludzi w błąd, nie takich modów potrzebujemy :świnia:
Ziom, nie spinaj się tak, każdy może popełnić błąd. Rodzajów modyfikacji uwalniania jest naprawdę sporo,
rozne.PNG
a polimerów coraz więcej, a to co teraz wyprawiają z podawaniem leku to już w ogóle zaczyna wyglądać jak sci-fi, szkoda, że na polskiej farmacji można się nauczyć co najwyżej jak zrobić jebane granulaty czy tabletki rozpuszczalne w wodzie. Jak ja kurwa nienawidzę polskiej edukacji. Ha tfu. Myślałem, żeby zrobić zmodyfikowane uwalnianie 2-pea do selegiliny, żeby nie dorzucać, ale porzuciłem pomysł, bo trzeba dużo polimeru kupić, zresztą to bardzo niebezpieczny mix.

Leczę się teraz oryginalnym xanaxem 2 sr, potem zejdę na 1, potem na 0,5 i koniec z tym gównem. W międzyczasie chcę przetestować normalny alprazolam instant relase xanax vs alprazolam aurovitas. Może faktycznie warto przepłacać %-D I szczerze to jak chcecie sobie umilić czas raz na miesiąc czy co dwa tygodnie to 2 tabletki xanaxu sr 2 powinny dać radę bez gryzienia ani innych sztuczek. To świetna postać leku, bierzesz na noc i przez cały następny dzień masz stężenie na poziomie 1/2 C0 tj 1mg.

A jak tak bardzo komuś zależy (chociaż to nieopłacalne, szkodliwe, daje straty i łatwiej ogarnąć receptę na normalny) to jazda do tablic ropuszczalności i znaleźć coś w czym rozpuści się alpra, a wypełnacze nie, a potem to odparować. Ale ja z organicznej nic nie pamiętam więc pytajcie chłopaków z działu syntez.

na ang wiki mają dość fajnie opisane co i jak, ciekawe są np tabletki matrycowe jak kalipoz prolongatum. Z chomika możecie ściągnąć książkę do technologii postaci leku, tam będą odpowiedzi na większość waszych pytań.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1974 / 524 / 0
08 maja 2021Kazuy4 pisze:
nie takich modów potrzebujemy :świnia:
ale na takich zasłużyliśmy :alergia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 6 / / 0
Mam pytanie dotyczące jednego, a raczej dwóch w jednym podanych skutków ubocznych alprazolamu, a mianowicie:

*nadmierne wydzielanie śliny/suchość w jamie ustnej.

To jak w końcu jest ? %-D
  • 633 / 154 / 0
Po zażyciu, wieczorem mam więcej śliny niż zwykle, a na drugi dzień wstaję wyschnięty jakby cały rok były w Polsce upały. %-D
  • 319 / 42 / 0
Osobnicza reakcja, tak samo jak niektóre substancje mogą powodować biegunkę lub zaparcie.
  • 2104 / 465 / 37
10 maja 2021kurczakswiezy pisze:
Po zażyciu, wieczorem mam więcej śliny niż zwykle, a na drugi dzień wstaję wyschnięty jakby cały rok były w Polsce upały. %-D
Może śpisz z otwartymi ustami? Ja mam tak na co dzień, ale po benzodiazepinach rzeczywiście nasila się suchość w ustach podczas nocy. Polecam powiesić mokry ręcznik na kaloryferze i dużo wody przy łóżku. Jak są upały, to czasem wypijałem litr wody nocą, nawet bez brania benzodiazepin na noc.
Lubisz koks?
  • 358 / 73 / 0
Myślę, że ta suchość w ustach to skute1k uboczny zażywania wielu leków. U mnie to norma po benzo, a po kwecie jest jeszcze gorzej.
A ze ślinieniem się - codziennie wstaję z plamą po lewej stronie ze śliny XD
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
Zablokowany
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.