Ale wszystko mam 100m od domu.
Małe miasto, aczkolwiek bardzo ładne.
Bodegraven - zapraszam.
Co do agencji, to można zostać zwyczajnie oszukanym i żadnej pracy nie ma.
Trzeba uważać. Te które podaliśmy są pewne.
17 lipca 2018london5 pisze: Co do agencji, to można zostać zwyczajnie oszukanym i żadnej pracy nie ma.
Zupełnie inaczej niż pisała agencja .
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mi się dobrze ułożyło. Mam swoje własne Idaho. O Ojczyźnie jednak nie zapomniałem.
Ps. Nie chodzi mi o sklepy internetowe.
Dajcie znać na priv .
oksykodon w NL, ktorego sie:
1) nie da sie podac iv:
5mg - Gerot Lannach - malutkie niebieskie gladkie
10mg, nie pamietam firmy - tak samo opisane "ofmulde" czy jakos tak - wieksze, jak acodin, pomaranczowe, gladkie.
2) da sie podac iv
40mg Retard - Sandoz...
Tak wlasnie - zwyklych nie pukniecie bo z roztworu wychodzi pianka, a retardy wlasnie idą dobrze, ale wiadomo - im cieplejszy roztwor, tym lepiej.
[ external image ]
**"
@London
Ja juz sie bujam furą to podbije do ciebie. Dam znac...
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
17 lipca 2018klawiatura pisze: Kochany, najpierw trzeba mieć Androida :D
http://www.dutch-coffeeshop-guide.nl/
Słowa kluczowe - " coffeeshops holland " w duckduckgo.
Z Eersel masz blizutko do Eindhoven - tam znajdziesz na bank.
E&A , Otto Work Force, Axell , Logistic Force - Trzy pierwsze oferują lokację, nie musisz znać języka , żeby się dogadać co do pracy ( polskie koordynatorki ) , Logistic force - musisz miec swoją lokację i dowóz.
Adecco, Tempo Team, Ranstaad....
teraz tylko wybieraj :)
z fartem
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.