Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 308 / 17 / 0
U mnie wlasnie na początku zwały były totalnie nie do zniesienia - pierwszy raz z władem skonczył się leżeniem w łóżku przez trzy dni z gorączką sięgającą 40 stopni. Próbowałem bezskutecznie zasnąć, więc cały czas świadomie cierpiałem. Podejrzewam, że wynikało to z palenia szlugów co kilka minut na balkonie, na którym stalismy jedynie w tshirtach, a wokół nas panowała istna zamieć. Na szczęście (lub niestety?) nie zniechęciło mnie to jak widać do przygody z fetą.
  • 1121 / 157 / 0
No mam podobnie. Wiadomo czasami człowiek przesadzi i jest ten niby zjazd, ale to nie ten stan co na początku Teraz to jeden dzień się nie opłaca jeść, czym więcej dni, tym łagodniej schodzi :-p
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 15 / 1 / 0
No ja właśnie na początku żadnych poryć i stanów do tego podobnych nie miałam w ogóle. Teraz zdarzają się, aczkolwiek mam na to swoje lekarstwo, które jest niezastąpione - blancika. Może być różnie, ale z wzięciem pierwszego bucha od razu staje się inny świat..
No i prawdą też jest to w moim przypadku, że im więcej nocek i fety tym mniejsze porycie. :)
  • 397 / 32 / 7
WRB kilka dni to minimum, poza tym jak nie mam 5g/głowe nie siadam nawet.. potycia euzaeuzi ? hm..zauwazylem ze z kazdym kolejnym pizganiem wlada mam coraz wieksze wiedzmy, coraz czesciej odrealnienia.. wiec uwaga. a z czasem blancik przestaje pomagać.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Krecha i WRB - musimy kiedyś zorganizować sobie maraton wspólny gdzie będzie regularne ordynarne 'drugs sex i tekno dojczland' :diabolic:
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 397 / 32 / 7
synus kurwa ja to z tym skonczyc probuje a ty mi tu takie propozycje hahhaha no ale chuj... zorganizuje sie moze kiedys
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Kurwa no..ze mną się nie nawciągasz? %-D
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 397 / 32 / 7
orajt mejt namówiłeś mnie
  • 1121 / 157 / 0
05 stycznia 2017Sonny pisze:
Krecha i WRB - musimy kiedyś zorganizować sobie maraton wspólny gdzie będzie regularne ordynarne 'drugs sex i tekno dojczland' :diabolic:
Dopiero teraz odczytałem ;)

Haha rozjebałeś mnie. Ostatnio kilka razy myślałem sobie "kurwa co by się stało jakbym znalazł się z ludźmi którzy wpierdalają łopatami fetę podobnie jak ja" Wymyśliłem że byłby to epicki rozpierdol bo już nie ogarniam ludzi którzy mieszkają w moich okolicach.. Zjazdy mają po 2, 3 dniach takie jakby umierali, pełno fałszywych mord, aaaa szkoda gadać. Ja od czwartku (tamten tydzień) spałem kilka godzin i to tylko dzięki flubro. Teraz jest piąta rano, nie śpię nawet nie wiem dokładnie już od kiedy ale zaraz wstaję, ogarniam się i lecę dalej %-D Do niedzieli mam czas na ogarnięcie bo wracam do pracy po urlopie :cheesy: Ale spoko koko wszystko jest ponad stan :-D Przez najbliższe dni dopiero zaczną dziać się cuda, bynajmniej ja tak mam że po kilku dniach dopiero zaczyna się prawdziwa zabawa xD
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 397 / 32 / 7
^ Z tego co po wątkach tu o piątkach wypisują to Wy we polszy wepierdalacie kreatyne z tynkiem od sebixa za 150 piontka wiec...nie wiem czy siadac z Wami :> :D

oczywiscie zartowalem...

neverendiNGszczuRszUrStoryy... niesteytytytyt.mozecie nie zdarzyc, bo jeszcze trzy raz dwa.... i mnie w kaftan zajebą.

Pozdrawiam. Polozcie t eraz rece na monitorze - i przelejcie mnie po 100 zł. :D

coby ni offtopikowac - na mniejszy zjazd - wincyj Węży polecam.... no i masa snu oraz isotoniców.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.