Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Polecam tą substancję, 1mg dało bardzo ciekawego tripa. Z początku byłem bardzo sceptyczny, wrzucone na dziąsło wchodziło bardzo długo. Pierwsze efekty psychiczne po ok godzinie i 20 minutach, jednak kompletny brak wizualizacji. Kiedy już się pojawiły miło mnie zaskoczyły, było to ok 2.30-3 godziny od przyjęcia. Jak ktoś wcześniej napisał substancja bardzo czysta wizualnie (przynajmniej w tej dawce), tzn jej efekty polegają między innymi na morfowaniu, wzorach, dynamicznej zmianie barw za to bez paćkania i plam na całym spektrum widzenia. Jednak to co robi z umysłem to już czysta poezja, potężny mindfuck przemyślenia, zachwyt przyrodą. Leśna wycieczka była niczym podróż do Amazonii, wszystko było żywe drzewa wyciągały do mnie swoje ręce. Polecam i jestem pewien że dobrze zapoznam się z I bo jest bardzo kusząca.

PS. też zauważyłem lekką telepawkę i uczucie chłodu. To drugie wiązał bym z wazokonstrykcją, a pierwsze zawsze uznawałem za normalną reakcję organizmu na fenetylaminy.
  • 76 / / 0
Ktoś wie jak mają się dawki chlorowodorku 25i/25i z HPBCD do dawek cytrynianu/octanu/jabłczanu 25i? Takie same, czy jednak tych drugich trzeba brać więcej/mniej?
  • 3206 / 175 / 0
Odradzam 25I-NBOMe. Wczoraj miałem atak padaczki i będę miał padaczkę przez wieczność swojego życia. Dawka to 2mg, dziewczyna brała tyle samo i nic jej się nie stało. Także myślałem, że nic mi nie będzie, bo przecież brałem jeszcze większe dawki: 3,4mg, 4mg. I nic mi nie było.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
A może po prostu objawił się u Ciebie rak mózgu? Przy nim padaczka to standard. W takim przypadku wieczność Twojego życia też nie będzie jakimś długim okresem więc luz, wytrzymaj jeszcze chwilę i będzie wszystko dobrze, w krainie wiecznych łowów bizony podobno się nie kończą.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1993 / 490 / 0
Wczoraj miałem atak padaczki i będę miał padaczkę przez wieczność swojego życia.
To był Twój pierwszy atak padaczki w życiu? Ktoś już donosił, że dostał padaczki po NBOM'e ale w jego przypadku był to chyba jednorazowy epizod, więc może i tak będzie u Ciebie.
Niemniej będąc w Twojej sytuacji odpuściłbym sobie psychodeliki na jakiś czas.
  • 371 / 9 / 0
Testowałem wczoraj 25I w ilości 2mg, peak taki sobie, nic specjalnego ... po kilku godzinach jak zaczęło schodzić dopaliłem kilka buchów dobrego skuna i to co zobaczyłem po kilku minutach przerosło moje najśmielsze oczekiwania :) to było jak w bajce hehe nie do opisania :) polecam, mocne wrażenia i kosmiczny mindfuck :D nawet mi ten nbome tak mocno na żyły nie siadł
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 76 / / 0
W piątkową noc tripowałem na 25i, jak wreszcie poszedłem spać to nie wstawałem przez 15 godzin. Miałem chyba najbardziej rzeczywisty sen w całym życiu, do tego był pół-świadomy. Trochę głupio, że najlepszy seks w życiu uprawiałem podczas snu. %-D
  • 1993 / 490 / 0
Może jestem zaburzony ale również erotyka ze snów w momencie kiedy ją przeżywam wydaje mi się lepsza od tej z realnego świata. Z drugiej strony to chyba nie jest takie dziwne. Umysł tworzy projekcje w taki sposób, że:
- partnerka jest wyidealizowana
- ma takie same upodobania
- nie ma części ograniczeń występujących w prawdziwym świecie
itd.

Chociaż w moim przypadku to może również wynikać z faktu, że nie byłem nigdy w długim związku. Być może z czasem ludzie poznają swoje wzajemne potrzeby i ciało na tyle, że są w stanie dogonić fantazje.

U mnie ani 25I-NBOMe ani żaden inny NBOMe nie wywołał świadomych snów.
Natomiast przy zasypianiu często hipnagogi był bardzo żywe i odbiegały od klasycznych.
Wydawały się być nawrotem CEV'ów.
  • 190 / 2 / 0
Nigdy po NBOMe nie mialem swiadomych snow, nie zauwazylem nawet ciekawszych 'zwyklych' snow.

Jednak w trakcie dzialania sprawdza sie u mnie kilka z punktow podanych przez Kapitana:
KapitanAizen pisze:
- partnerka jest wyidealizowana
- ogolnie wszystkie dziewczyny sprawiaja wrazenie ladniejszych niz na trzezwo,
KapitanAizen pisze:
- nie ma części ograniczeń występujących w prawdziwym świecie
- moze nie do konca, ale wszystko wydaje sie latwe i proste - podejdz pogadaj, bedzie Twoja. Szkoda, ze pewnie nie zjadla NBOMe'a i nie nadaje na tych samych falach, co my :old:
  • 76 / / 0
disko pisze:
- ogolnie wszystkie dziewczyny sprawiaja wrazenie ladniejszych niz na trzezwo
Z tym mam bardzo różnie. Czasem faktycznie dana osoba wydaje się być dużo atrakcyjniejsza niż na trzeźwo, a przy kolejnym spojrzeniu w oko rzuci się jakaś drobna ułomność i zostaje tak wyolbrzymiona, że dziewczyna 9/10 staje się wręcz odpychająca.

Po psychodelikach mam natomiast olbrzymi podziw do ludzkiej anatomii, szczególnie do mięśni. Uwielbiam patrzeć na ich pracę, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn - zdarza się na przykład, że wolę wtedy patrzeć na plecy niż na tyłek. Zresztą znaczną część ostatniego tripu spędziłem prężąc się przed lustrem. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.