eso pisze:mysle, czy nie sprobowac fluo bo jeszcze nie mialem okazji. paroxetyna byla spoko na moje jazdy, sertralina sprawiala, ze ciagle czulem sie zle, nie moglem spac i musialem codziennie chlac alko, wenlafaxyna zamienila mnie w agresywnego naspidowanego pokurwa. wiec zastanawiam sie jakbym zareagowal na fluo...
już totalnie na niczym, na serio chciałem się już odjebać, ssri to ścierwo na maxa, nie dziwie się ludziom, że po prozaku skaczą z okien
strzelają do siebie i innych, może po jakimś czasie to mija, ale jak przetrwać na tym kurestwie 2-3 miechy, za nim to się rozkręci.
eso pisze:no to wlasnie brzmi dla mnie jak dzialanie sertry, pobudzenie i zapewne u mnie byly by to problemy ze snem. ja potrzebuje czegos co raczej mnie bedzie lekko mulic i moge nawet przesypiac pol dnia.
(za pierwszym razem byłem pod za dużą dawką i byłem drażliwy, równie skory do konfrontacji jak ona
(co myśli to domyślam się po jej pytaniach )
PuTTy pisze:Kwark moim zdaniem nie mozesz sie zabardzo wypowiedziec na temat dzialania fluo, poniewaz nie odczules jej prawidlowego dzialania. Odczules cos jak 'schock-therapy" tzn takie pierdolnięcie na początku które trwa max tydzien a potem zanika i trzeba poczekac z miesiąc na zaczęcie działania prawidłowego, które jest jednak zgoła inne niz te pierwsze pierdolnięcie.
Patryk29 pisze:ale jak przetrwać na tym kurestwie 2-3 miechy, za nim to się rozkręci.
eso pisze:z tego co wiem to zdaje sie, ze fluo jest jednym z najszybciej rozkrecajacych sie ssri, po miesiacu juz powinna dzialac jak trzeba a jak nie to mozna odstawic. to paroxetyna potrzebuje te 2-3 miesiace.
Patryk29 pisze:Ja brałem fluo jakiś czas i jedyne co mogę powiedzieć to, to, że ze stabilnej depresji wprowadziła mnie w stan gdzie nie zależało mi
już totalnie na niczym, na serio chciałem się już odjebać, ssri to ścierwo na maxa, nie dziwie się ludziom, że po prozaku skaczą z okien
strzelają do siebie i innych, może po jakimś czasie to mija, ale jak przetrwać na tym kurestwie 2-3 miechy, za nim to się rozkręci.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.