Correct me if I'm wrong.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Te spożywcze pochłaniacze zawilgocenia, warto sobie zostawiać na różne okazje, nawet jeśli zamierzacie powyrzucać kartoniki i resztki po opakowaniach.
https://www.crazynauka.pl/torebki-pochl ... e-przydac/
Sygnalizowałem, że np. Aurovitas - 9 zł z kawałkiem za 30 szt 1mg alpry, jest w ten sposób zabezpieczany.
09 kwietnia 2021szufladziarz pisze: Afobam polecam z importu, jest tańszy, nazywa w polszy afobam, a jak otworzycie opakowanie zewnętrzne to ukaże się to:
egis.jpg
to dalej oryginalny afobam, tylko sprowadzony z węgier, gdzie jest tańszy, dalej firma egis, tylko inna nazwa handlowa
one by one we will take you
Zawsze byłem przeciw tej "teorii".
Muszę wam napisać, że wbrew szczątkowej wiedzy naukowej, którą posiadam nt. farmakologii, zdrowemu rozsądkowi i logice... Jako osoba, która stara się opierać swe opinie na faktach, niż na domysłach, starająca się minimalizować efekt placebo...
Oryginalny Xanax klepie DUŻO mocniej i lepiej niż Alpragen i Alprox. Jak Boga kocham.
Będzie coś fajnie? Kawa chyba na mnie słabo działa bo wciąż wkurza mnie senność po alprze.
Pytam czy ktoś próbował, bo nigdzie nie znalazłam. A jak nie to i tak zaraz spróbuję, tylko boję się żeby jedno przez drugie nie wygasło
Modafinil mam legitnie kupiony w aptece w Anglii
Nie znalazłam nic konkretnie o tym połączeniu, a tu forum jest na bieżąco więc może akurat ktoś wie
Efekt placebo. Jak wierzysz, że oryginalny Xanax lepiej może poklepać, to tak będzie. Dla mnie Xanax i Alpragen tak samo działają.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.