Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 207 / 59 / 0
Brać mniej ,to nie będzie zamułki -proste 05-1mg
Kofeina nie usunie działania takiej ilości aplr
  • 207 / 59 / 0
@GOD właśnie tak na zdrowych ludzi ,zwłaszcza jak łaczy się z alk .Czego się spodziewałeś ? to nie koko
To lek który pomaga na lęki ,wtedy odczujesz jego działanie .Jak będziesz miłą stres nie do zniesienia ,zadziała obiecuję .
Szkoda się w to bawić ,daj sobie spokój ,bo z biegiem czasu odnajdziesz to czego w niej szukasz
  • 78 / 9 / 0
09 kwietnia 2021szufladziarz pisze:

A jakby jakiś młody adept ćpania chciał wybrać drogę farmaceuty to niech weźmie rozpęd i przypierdoli z całej siły w ścianę, zacznie się uczyć i pójdzie na medycynę. Farmacja to teraz gówno straszne, wstyd mi pracować w aptece i sprzedawać to gówno co mam na półkach.
Rozjebało mnie to, bo jeszcze do nie dawna myślałem, że spoko zostać farmaceutą, dwu letnie studium na technika farmacji i pewny zawód, do tego praca w otoczeniu leków, czyli moim naturalnym. Jest aż tak chujowo?
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 28 / 0
10 kwietnia 2021amadeuszmocart pisze:
@GOD właśnie tak na zdrowych ludzi ,zwłaszcza jak łaczy się z alk .Czego się spodziewałeś ? to nie koko
To lek który pomaga na lęki ,wtedy odczujesz jego działanie .Jak będziesz miłą stres nie do zniesienia ,zadziała obiecuję .
Szkoda się w to bawić ,daj sobie spokój ,bo z biegiem czasu odnajdziesz to czego w niej szukasz
No ja żadnego działania przeciwlekowego nie czulem, tylko zmulało. Gdzies na forum jest wątek która benzo z najlepszym potencjałem rozrywkowym i wiele głosów było na alpre....lorka, medizolam, clona, estazolam...a i bromazepam był w top.

Tak też zrobie dam spokoj a zostawie na mega stresa lub na bezsennosc. Czyli co tych pozostałych co wymieniłem nie ma sensu bym kupował bo za wiele wiecej mi nie zaoferuja? (miałem wkrótce robic na wszystkie zamowienie) ;)
  • 207 / 59 / 0
Kwestie osobnicze jak co działa na kogo ,ty poczułeś zamułkę inny aktywizacje czuję Niepotrzebnie połączyłeś z alko,solo na pewno było by lepiej .Jeśli masz oryginalny lek, oczywiście .Ja też myślę, że alpra jest najlepsza jedyna w swoim rodzaju ,ale w ciul niebezpieczna
  • 171 / 25 / 0
Wczoraj wjebałem 14 mg alpry dorzucając co jakiś czas po 2 mg (tak w ciągu max 4 godzin).
Ostatnie 2mg w polaczeniu z tylko JEDNYM drineczkiem sprawily, ze poszedlem spac.

Tolerancja na benzo zerowa lub niewielka po przez klonazepam.
Czy mam sie czego obawiac jesli chodzi o uzaleznienie fizycznie po takim czasie :niewiem: ?

Ciągów nie wale. Przed tą dawką alpry zarzuciłem dzień przed 2mg klona i dwa dni przed 3mg klona. Wczesniej byla przerwa półtora tygodnia.

Będę mocno czuć odstawienne czy to jeszcze za krótki czas?
W sumie potencjał rekreacyjny mały w tym widze. Niby luzuje i tak dalej ale co z tego, skoro jestem po prostu spokojny aż nad to i mam odważną gadke do każdego.

Już na trzeźwo jestem bardziej radosny i energiczny co mnie nie kusi do zażywania tego. Klona jedynie zawsze uzywalem do zbijania fazy po stimach/kwasach.
O wiele lepszym wyborem jeśli chodzi o rekreację są dla mnie grzyby/lsd lub nawet mdma :mniam: .

Ostatecznie chodzi tu o to, ze chcialem sprobowac dawki rekreacyjnej alpry jak to bedzie wygladac. Kiedyś miałem jedynie jednorazowe doświadczenie z 0,25 to gówno widziałem efektu.

Pozdro dla całego hajpa i dobrych ludzi.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
10 kwietnia 2021OCPiller pisze:
Tolerancja na benzo zerowa lub niewielka po przez klonazepam.
Czy mam sie czego obawiac jesli chodzi o uzaleznienie fizycznie po takim czasie :niewiem: ?
Zero uzależnienia fizycznego.To jednorazowy wyskok.Co innego jakbyś napierdalał takie ilości alpry codziennie przez 4 - 5 tygodni oczywiste uzależnienie fizyczne i psychiczne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 171 / 25 / 0
@UJebany właśnie dlatego jesteś moim mentorem jeśli chodzi o benzodiazepiny. Te potężne doświadczenie jakie widzę w Twoich postach sprawia, że wierze Ci prawie bezgranicznie.

No ale w takim razie powiedz, czy czapa co weekend na alprze moze spowodowac uzaleznienie fizyczne? Nie mowie tu o zabawie w tygodniu.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 102 / 0
10 kwietnia 2021ihaveaquestion pisze:
09 kwietnia 2021szufladziarz pisze:

A jakby jakiś młody adept ćpania chciał wybrać drogę farmaceuty to niech weźmie rozpęd i przypierdoli z całej siły w ścianę, zacznie się uczyć i pójdzie na medycynę. Farmacja to teraz gówno straszne, wstyd mi pracować w aptece i sprzedawać to gówno co mam na półkach.
Rozjebało mnie to, bo jeszcze do nie dawna myślałem, że spoko zostać farmaceutą, dwu letnie studium na technika farmacji i pewny zawód, do tego praca w otoczeniu leków, czyli moim naturalnym. Jest aż tak chujowo?
po pierwsze to technik farmaceutyczny ma 2 lata szkółki i 2 lata stażu za najniższą, nie ma prawa wypisywać recept, zarabia mniej, a robi dokładnie to samo co farmaceuta, chociaż według prawa powinno być inaczej. Jest chujowo strasznie, ja zbieram kase, robie kursy i spierdalam z tego gówna, jeden plus to ze moge recepty wypisywać i wiem który lekarz dobry, jak cos by sie działo

A farmaceuta musi zrobić 5 lat studiów pół roku darmowego stażu i zarabia chujowo. Kiedyś farmaceuci zarabiali kokosy, ale to się skończyło jakieś 10-15 lat temu, teraz jest bida %-D Więcej zarobię teraz przez godzine szczepienia ludzi na covid niż w dzień pracy w tym szambie zwanym apteką.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2021 przez szufladziarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 8103 / 909 / 0
@OCPiller
Raz w tygodniu jak walniesz większą ilość to jedynie możesz uzależnić się psychicznie.Tzw. ciśnienie na przywalenie alpry.

P.S. Dam Ci rade, lepiej weź 1 mg - 2 mg i wypij piwko albo dwa czy 100 ml wódeczki, niż ładować + 10 mg albo i więcej.Wiesz dlaczego ? A no dlatego, że skończysz z urwanym filmem i w najlepszym przypadku nie będziesz nic pamiętał, tylko obudzisz się w łóżku a w najgorszym ; wdasz się w bójkę, zajebiesz coś ze sklepu albo inny przypal.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.