Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Mi akurat absolutnie to nie przeszkadza, wręcz planuje częściej się wprowadzać w takie stany %-D podobnie jak niegdyś świadomie wprowadzalem się w stan psychoz po ciagach, które bardzo lubiłem od momentu ogarnięcia świadomki w ich czasie ^^ notabene Po tych 3 dniach też zaczął mózg mi platac figle, lekkie przeslyszenia etc, ale to jeszcze nie było to..za mało wyczerpany byłem :D myślę że jedna doba więcej i byloby w porząsiu :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 397 / 32 / 7
synekpl pisze:
W nocy z piątku na sobotę, nad ranem juz ze zwykłego zmęczenia chyba miałem dość wyraźne OEV'y.
Synuś to ja nie wiem co ja mialem ostatnio po 5 nockach bez spania ale przeraziłem się nie na żarty.... w duzym skrocie totalny brak kontroli nad tym co robiłem ( gryzlem sie by powstrzymać swe ciało przed robieniem czegoś wbrew mnie, chcialem po gosci z kaftanem i kagańcem dzwonic )... dla zainteresowanych mogę opisać jak już będę w stanie jakoś racjonalnie to przemyslec i bede mial klawiature normalna do lapka :P
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 52 / 0
Ja ostatnio też zaliczyłem niezłą jazdę - w środku nocy wyszedłem z domu, bo wydawało mi się, że to co myślę jest wypowiadane na głos i nie mam nad tym kontroli. Żeby nie robić przypału i nikt tego "nie słyszał" wolałem spierdolić od cywilizacji XD.
  • 732 / 57 / 0
Lol.. nie miewalem nigdy aż takich jazd żebym nie umiał ich kontrolować, musi być ciekawie %-D
  • 3455 / 1124 / 0
Amisulpryd w dawce 100-300mg i dzień po jest jeszcze lepszy niż sama faza :-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 993 / 49 / 0
synekpl pisze:
No bo kurna oboje walimy dawki oporowe i jakoś nie narzekamy na obecność zwały etc, podobne preferencje feciarskie i takie tam no [emoji14]
tez kiedys mialem zero zwaly a dzis 4 dni cierpienia
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 732 / 57 / 0
To przychodzi z wiekiem podobno %-D
  • 993 / 49 / 0
no albo z wyniszczeniem organizmu, kiedys po spidzie i wodzie nastepnego dnia zero kaca ani zwaly
  • 4807 / 272 / 0
Każdy na początku był nieśmiertelny...
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 993 / 49 / 0
nie kazdy, wiekszosc od 1 razu maja zwaly chyba czy kaca...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.