ODPOWIEDZ
  • 115 / 4 / 0
Niestety moja waga odmówiła posłuszeństwa i została tylko druga z dokładnością do 0.1..
Wiem ze zaraz mnie zwyzywacie ze tak nie mozna ze niebezpiecznie ale czy byłby ktos tak uprzejmy i podesłał fotkę 5 mg u na monecie 2zl ? Lub innej aktualnie możliwej :) Dzieki temu bede miał jakies odniesienie i nie walne sie o więcej nic 10 mg . Bede bardzo wdzięczny
  • 105 / 4 / 0
nie lepiej schować to na razie do szuflady ?
nikt ciebie nie zwyzywa, co najwyżej sam się pokarasz
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 418 / 0
wałkowane milion razy, zrób roztwór (i potem odparuj odpowiednia objetoscjak juz musisz jebac w nos) albo daj sobie na wstrzymanie zamiast zadawać debilne pytania

fotka 5mg :nuts:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 4 / 0
Dziekuje za jakże to wielka pomoc .. mała prośba a jaka ciężka do wykonania :(
Chetnie bym rozpuścił ale skąd mam pewność ze vendor wysłał równo taka wagę jaka napisał na opakowaniu ? To juz bardziej ufam sobie :)
  • 3215 / 418 / 0
idąc tym tokiem rozumowania możesz tez przypuszczać, że towar jest zanieczyszczony, albo to w ogóle nie ta substancja.

Ile tego masz jeszcze ? Tyle, że waga z dokladnoscia 0,1 złapie w miare dokladnie tą wartość ?

Prośba jest o tyle ciezka do wykonania że wiekszosc piszacych tu osob nie ma tego pod reka - ci ktorzy maja leżą nacpni i nie w glowie im robienie fotek. Może to też wynikać z niedokladnosci aparatów itd.
To nie są zlośliwie uwagi - ciężko dmierzyć taką ilość na oko. Zjęcie jest jednowymiarowe więc trudno stwierdzić czy coś nie ejst grubsze cieńsze niz sie wydaje. Kolejna sprawa, że naprawdę łatwo z tym przegiąć i dlatego wszyscy zalecają Ci, żebyś zrobił to w bezpieczny sposob ;)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 4 / 0
Dlatego prosiłem o zdjęcie na monecie 2 zł która ma ładny wyróżniający sie środek na którym mozna równomiernie rozłożyć te 5 mg . Jeśli bedzie sort zanieczyszczony to najwyżej wyjdzie mniej, lepiej niz więcej czyż nie ? Naprawde jestem rozsądna osoba dlatego chce to sobie jakos mądrze rozłożyć i zacząć tak dla pewności od polowy tego co mi wyjdzie .
Potrzebna mi tylko rzetelna osoba która poświęci 2 min :)
Teoretycznie posiadam tego 0.2g
  • 393 / 10 / 0
Taka łyżeczka to jakieś 10-15mg, zależy jak zbita, w temacie o 4fmph byłao tym dyskusja. A z tym opio zacznij od mikroskopijnych lini...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 4 / 0
Tak wiec Dziekuje za pomoc i dobre rady :) pierwszy kontakt z u za mną i jako usypiaczy po stimach sprawdził sie świetnie . Dawki na oko jak pisałem wcześniej pierwsza około 5 mg dała tylko lekkie ciepełko . Druga około 15 juz lekko sie rozmywal obraz i ładnie rozgrzało ale euforii jako takiej nie odczułem za bardzo . I po 3 dawcę około 10 mg same oczy mi sie zamykały i spałem jak niemowlak .
  • 658 / 53 / 0
No i bardzo ładnie. Zaradny narkoman wprawne ma oko %-D

Ale tak na serio, uważaj z tą zabawką żeby nie popłynąć i nie posypać kiedyś na zwale za dużo...
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 115 / 4 / 0
Benzo dzisiaj rano wjechało wiec reszta zostaje na kiedys jak najdzie ochota ;) nie bylo tak dobrze żebym chciał poleciec na tym dalej
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.