Wiem ze zaraz mnie zwyzywacie ze tak nie mozna ze niebezpiecznie ale czy byłby ktos tak uprzejmy i podesłał fotkę 5 mg u na monecie 2zl ? Lub innej aktualnie możliwej :) Dzieki temu bede miał jakies odniesienie i nie walne sie o więcej nic 10 mg . Bede bardzo wdzięczny
nikt ciebie nie zwyzywa, co najwyżej sam się pokarasz
fotka 5mg :nuts:
Chetnie bym rozpuścił ale skąd mam pewność ze vendor wysłał równo taka wagę jaka napisał na opakowaniu ? To juz bardziej ufam sobie :)
Ile tego masz jeszcze ? Tyle, że waga z dokladnoscia 0,1 złapie w miare dokladnie tą wartość ?
Prośba jest o tyle ciezka do wykonania że wiekszosc piszacych tu osob nie ma tego pod reka - ci ktorzy maja leżą nacpni i nie w glowie im robienie fotek. Może to też wynikać z niedokladnosci aparatów itd.
To nie są zlośliwie uwagi - ciężko dmierzyć taką ilość na oko. Zjęcie jest jednowymiarowe więc trudno stwierdzić czy coś nie ejst grubsze cieńsze niz sie wydaje. Kolejna sprawa, że naprawdę łatwo z tym przegiąć i dlatego wszyscy zalecają Ci, żebyś zrobił to w bezpieczny sposob ;)
Potrzebna mi tylko rzetelna osoba która poświęci 2 min :)
Teoretycznie posiadam tego 0.2g
Ale tak na serio, uważaj z tą zabawką żeby nie popłynąć i nie posypać kiedyś na zwale za dużo...
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.