Wiem ze zaraz mnie zwyzywacie ze tak nie mozna ze niebezpiecznie ale czy byłby ktos tak uprzejmy i podesłał fotkę 5 mg u na monecie 2zl ? Lub innej aktualnie możliwej :) Dzieki temu bede miał jakies odniesienie i nie walne sie o więcej nic 10 mg . Bede bardzo wdzięczny
nikt ciebie nie zwyzywa, co najwyżej sam się pokarasz
fotka 5mg :nuts:
Chetnie bym rozpuścił ale skąd mam pewność ze vendor wysłał równo taka wagę jaka napisał na opakowaniu ? To juz bardziej ufam sobie :)
Ile tego masz jeszcze ? Tyle, że waga z dokladnoscia 0,1 złapie w miare dokladnie tą wartość ?
Prośba jest o tyle ciezka do wykonania że wiekszosc piszacych tu osob nie ma tego pod reka - ci ktorzy maja leżą nacpni i nie w glowie im robienie fotek. Może to też wynikać z niedokladnosci aparatów itd.
To nie są zlośliwie uwagi - ciężko dmierzyć taką ilość na oko. Zjęcie jest jednowymiarowe więc trudno stwierdzić czy coś nie ejst grubsze cieńsze niz sie wydaje. Kolejna sprawa, że naprawdę łatwo z tym przegiąć i dlatego wszyscy zalecają Ci, żebyś zrobił to w bezpieczny sposob ;)
Potrzebna mi tylko rzetelna osoba która poświęci 2 min :)
Teoretycznie posiadam tego 0.2g
Ale tak na serio, uważaj z tą zabawką żeby nie popłynąć i nie posypać kiedyś na zwale za dużo...
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.