Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 2949 / 248 / 0
Sugerujesz że po nagłym odstawieniu etizolamu jest większa szansa dostać padaki niż gdyby to był flubromazepam ? Nie mam czasu szukać, ot rzucam pytanie z ciekawości bo zawsze lepiej jest wiedzieć niż nie ;)

Jeśli mowa o samym ograniczeniu metodą redukcji: jak wziąłeś ponad 10 dni temu i nie masz żadnych objawów odstawiennych to teraz jest ponad 90% szans, że nic złego się nie stanie. Ten margines błędu zostawiam ponieważ know your body, a że każdy jest inny to nie ma 100%-owej możliwości tego przewidzenia. Jak możesz to miej pod ręką jedną tabletkę diazepamu/nitrazepamu/klonazepamu w razie "W", jak nie masz skąd załatwić na szybko to uznaj że masz to już za sobą i do tematu benzo nie wracaj, zdrowia ;)
  • 1009 / 42 / 0
Ja jestem 3 doby od ostatniej dawki 3mg. Ale podjadam pregabalinę 300mg na dobe. Jak narazie czuje się dobrze. W poniedziałek 2 tygodnie urlopu.
Wypierdalam za granice. Nie biorę żadnych benzo, żadnych leków. Niech się dzieje co się ma dziać. Kończę z tym
Padaczki na pewno nie dostane. Będę się leczył alkoholem.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 486 / 27 / 0
Po flubromazepamie chyba cieżko o skręta czy padake. Po 1,5 miesięcznym nielichym ciągu żadnych efektów odstawiennych (tylko trochę trudniej było spać)
ciris@tutanota.com
  • 488 / 60 / 0
Kiedyś wpadło mi w ręce 5szt Flubromazepamu 8mg od bezpiecznika ;)
Tolerka wtedy na benzo zero czy jak to sie tam fachowo pisze ;p
To był moj pierwszy benzo w zyciu, Zjadlem jedna tab i czekam czekam i czekam dobrą moze godzine. cos zaczelo sie dziac ale delikatnie subtelnie, taki chill, poprawa nastroju i chec do działania bardziej, no mialem ochote na wszystko chyba, super humor. ale mysle sobie walne drugą tab bo chce zeby bylo jeszcze lepiej i bardziej milutko. i tak tez uczyniłem. po okolo 60-90min załadowała sie druga tableta. ojej bylem jak latawiec kurwa, usmiech, wyjebane na wszytsko pelen luz, cos tam spiewalem hahaha i ja jak to JA juz niemyslac zbytnio racjonalnie zajebalem 3 tab :D
Gdy weszła trzecia to film sie juz urywał chwilami, przeskoki w czasie itp az w koncu zerwal sie na dobre 5-6h
po czym budze sie na bazie w pracy. szef wkurwiony. ja wyjebane i smigam na chate, chcialem autem ale mi zabronili wiec autobus i powrot. nic nie pamietam z jazdy busem. wiem ze wbilem na chate wzialem prysznic. polecialem do dziewczyny zjebac ją za nic i zrobic jaka jazde o nic, komus zajebalem, on mi, jakas spina, krzesla lataly i stoly, wybieglem stamtad i chuj wi, jestem w domu....
lozko
BUM
nie ma mnie
spalem caly dzien, cala noc, i do polowy nastepnego dnia przy czym mialem zombie mode jeszcze 2 dni chyba.
No i dowiedzialem sie ze juz nie mam dziewczyny, zerwala ze mna a ja nawet niebylem tego swiadom. po tygodniu zaczalem łaczyc fakty z przeblysków pamieci i tego co mi mowiono no i ZONK
zerwac z dupeczka i nie wiedziec o tym nawet....
Masakra :D

Pozdrawiam

Diabeuu666
  • 5205 / 922 / 0
-Po ok 24mg rozlozonych na 3dni czulem sie zjebiscie , prospolecznie, spiewajaco, bezkrytycznie wobec siebie ( co Ty pierdolisz ze źle wygladam)
-Nastapila reakcja paradoksalna i w ogole nie chcialo mi sie spac.

Na nast dzien mialem prezentacje przedstawic Wyszlo z tego jakies gowno, ktore na tamten czas wydawalo sie spoko
Juz podczas jazdy autobusem ludzie patrzyli na mnie z pogarda. Jak wszedlem do pracy to szefowa powiedziala zebym szedl do domu :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 306 / 15 / 0
Jakie działanie przeważa w tym benzo i ile dziala? 8mg bez tolerki na benzo powinno byc spoko czy za dużo?(praktycznie pierwszy raz z benzo)
  • 5205 / 922 / 0
Witaj Rurugsanie.
Jak dla mnie mie, poprawa kolorow nastepuje i w ogole :D . Humor sie poprawia .zahamowani spoleczne znikaja i bajera sie kreci. Nie ma po odpowiedniej dawce widocznego stanu ujebania dla postronnych osob.
N pierwszy raz imo z rc benzo najlepszy wybor Moglbys jeszcze sprobowac z diazepamem ale to na podstawie opinii.

Etizolam nadaje sie tylko jako usypiacz.Nie ma w nim "euforii"

reszte z rc benzo na razie odpusc bo to są wieksze kalibry.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 987 / 38 / 0
Jak mnie klon nie kopie, alpra średnio, to może jakieś dobre RC benzo będzie klepać solidnie?
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
ostatecznie flubromazepam, bo to najsilniejszy przeciwlękowiec jaki poznałem. Klonazepam się chowa kilka pięter w dół. Eti to słaba alpra.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
@up posłuchałem rady

6mg flubro zadowala bardziej niż 1-2mg alpry - takie jest moje pierwsze wrażenie. Muszę nad tym popracować, ale chyba miałeś racje o tym co pisałeś w wątku o alprze.

Niedługo napisze więcej co do flubro - na początek miłe zaskoczenie.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).