Jeśli mowa o samym ograniczeniu metodą redukcji: jak wziąłeś ponad 10 dni temu i nie masz żadnych objawów odstawiennych to teraz jest ponad 90% szans, że nic złego się nie stanie. Ten margines błędu zostawiam ponieważ know your body, a że każdy jest inny to nie ma 100%-owej możliwości tego przewidzenia. Jak możesz to miej pod ręką jedną tabletkę diazepamu/nitrazepamu/klonazepamu w razie "W", jak nie masz skąd załatwić na szybko to uznaj że masz to już za sobą i do tematu benzo nie wracaj, zdrowia ;)
Wypierdalam za granice. Nie biorę żadnych benzo, żadnych leków. Niech się dzieje co się ma dziać. Kończę z tym
Padaczki na pewno nie dostane. Będę się leczył alkoholem.
Tolerka wtedy na benzo zero czy jak to sie tam fachowo pisze ;p
To był moj pierwszy benzo w zyciu, Zjadlem jedna tab i czekam czekam i czekam dobrą moze godzine. cos zaczelo sie dziac ale delikatnie subtelnie, taki chill, poprawa nastroju i chec do działania bardziej, no mialem ochote na wszystko chyba, super humor. ale mysle sobie walne drugą tab bo chce zeby bylo jeszcze lepiej i bardziej milutko. i tak tez uczyniłem. po okolo 60-90min załadowała sie druga tableta. ojej bylem jak latawiec kurwa, usmiech, wyjebane na wszytsko pelen luz, cos tam spiewalem hahaha i ja jak to JA juz niemyslac zbytnio racjonalnie zajebalem 3 tab :D
Gdy weszła trzecia to film sie juz urywał chwilami, przeskoki w czasie itp az w koncu zerwal sie na dobre 5-6h
po czym budze sie na bazie w pracy. szef wkurwiony. ja wyjebane i smigam na chate, chcialem autem ale mi zabronili wiec autobus i powrot. nic nie pamietam z jazdy busem. wiem ze wbilem na chate wzialem prysznic. polecialem do dziewczyny zjebac ją za nic i zrobic jaka jazde o nic, komus zajebalem, on mi, jakas spina, krzesla lataly i stoly, wybieglem stamtad i chuj wi, jestem w domu....
lozko
BUM
nie ma mnie
spalem caly dzien, cala noc, i do polowy nastepnego dnia przy czym mialem zombie mode jeszcze 2 dni chyba.
No i dowiedzialem sie ze juz nie mam dziewczyny, zerwala ze mna a ja nawet niebylem tego swiadom. po tygodniu zaczalem łaczyc fakty z przeblysków pamieci i tego co mi mowiono no i ZONK
zerwac z dupeczka i nie wiedziec o tym nawet....
Masakra :D
Pozdrawiam
Diabeuu666
-Nastapila reakcja paradoksalna i w ogole nie chcialo mi sie spac.
Na nast dzien mialem prezentacje przedstawic Wyszlo z tego jakies gowno, ktore na tamten czas wydawalo sie spoko
Juz podczas jazdy autobusem ludzie patrzyli na mnie z pogarda. Jak wszedlem do pracy to szefowa powiedziala zebym szedl do domu :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jak dla mnie mie, poprawa kolorow nastepuje i w ogole :D . Humor sie poprawia .zahamowani spoleczne znikaja i bajera sie kreci. Nie ma po odpowiedniej dawce widocznego stanu ujebania dla postronnych osob.
N pierwszy raz imo z rc benzo najlepszy wybor Moglbys jeszcze sprobowac z diazepamem ale to na podstawie opinii.
Etizolam nadaje sie tylko jako usypiacz.Nie ma w nim "euforii"
reszte z rc benzo na razie odpusc bo to są wieksze kalibry.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
6mg flubro zadowala bardziej niż 1-2mg alpry - takie jest moje pierwsze wrażenie. Muszę nad tym popracować, ale chyba miałeś racje o tym co pisałeś w wątku o alprze.
Niedługo napisze więcej co do flubro - na początek miłe zaskoczenie.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).