Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4967 / 871 / 0
Najlepiej minimum miesiąc odpoczywać, 2C-B jest agonista rec. Serotoninowych nie realeserem jak MDMA nie ma wyrzutu serotoniny.
  • 1455 / 596 / 0
@TakToTen wtf kto dorzuca kartony ? 2CB spokojnie 4-6h moze trwac , wg tego co inni pisza druga dawke mozesz dobrac w zasadzie kiedykolwiek . Ja nigdy nie czulem takiej potrzeby na tripie zawsze mam doysc grubo a po juz jestem zmeczony psychicznie . Jak wyzej pomiedzy psychodelikami najlepiej z miesiac , 2tyg do bazowej tolerki ale ponoc 2CB tutaj tez wiecej wybacza i mozna czesciej .

Ostatnio bylem w klubie po ~30mg zadzialalo ciut slabiej bo nie odczekalem tolerancji tylko tydzien z hakiem po grzybach . Ale mialo byc tak wlasnie w tle raczej niz pelna pizda , Poprzygladalem sie troche ludziom , niektorych substancja karykaturyzowala na zabawny sposob . Pierwsza godzine pozamulalem natomiast po wyjsciu na parkiet tanczylem bite 2h i to tak solidnie jak na teledyskach a nie tupanie nuzka na weselu xD Przyciagalem pozytywna uwage , nikt tak nie wywijal pomimo , ze muzyka to jakies normickie mixy nie powalala ogolnie . Spotkalem ziomali ale oni tylko % wiec zdawkowa konwersacja grzecznosciowa bo przestraszeni jacys . Paczka gum wyzuta , potem poszlismy kupic picku to wydawalo sie ze babka w kolejce papla bez przerwy juz zaczelo mi dzialac na nerwy ale poszla . Potem siedzac jeszcze w centrum kontemplowalem dynamike grupek imprezowych - sposob porszania , hierarchia itd . Rozlgladalem sie dookola patrzac na tony niedojedzonego i porozrzucanego zarcia a obok bezdomnych w spiworach i naszly mnie smutne wnioski o spoleczenstwie . Doslownie wpadlismy obadac jeszcze jedno miejsce ale czulem sie tam mega nieswojo i nie na miejscu wiec wyszedlem rownie szybko co wlazlem . Do domku , buszek i spac . Wizuale jeszcze odzyly na pare chwil wtedy .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 372 / 52 / 0
20 czerwca 2022TakToTen pisze:
A jak to jest z częstotliwością brania, jaka jest zalecana? Bo przy tym jest wyrzut serotoniny, mniejszy w porównaniu do m ale wciąż jest.
Nie miałem okazji brać kartonu wiec chciałem zapytać jak byście to porównali? Wiem tylko że karton to 8h a 2cb to 3h tops i zjedża.
Ta miła substanacj pozwala na branie co dwa tygodnie ALE jak raz tak wziąłem to czułem, że to nie to samo co 14 dni wcześniej więc lepiej zrobić min 3-4 tygodnie.
Ja nigdy nie czulem takiej potrzeby na tripie zawsze mam doysc grubo a po juz jestem zmeczony psychicznie .
Same. ostatnio siedziałem 10 min z trzecią pastylką w łapie i zastanawiałem się czy wziąć... i jednak resztki świadomości powiedziały mi, że fajnie było ale twój mózg już chce odpocząć i nie przeciągaj. :) Odwrotność do Mki gdzie jak już taki pomysł wpadnie... ehhh
Pierwsza godzine pozamulalem natomiast po wyjsciu na parkiet tanczylem bite 2h
Pozazdroszczam mnie jakoś na tańce nie rzuca - jak wezmę za mało to jest tak sobie jak za dużo to orbituje, nie mam złotego środka niestety.
Cogito ergo sum
  • 4 / 1 / 0
Jaka przerwe należy zrobić pomiędzy 2cb a kwasem? I przy okazji czy 44mg przy wadze 55kg mnie nie zajebie bo 22mg to jednak nie było to czego oczekiwałem
https://hyperreal_upp
  • 3481 / 738 / 9
Jak najdłuższą. Książkowo min. 2 tygodnie. Może za duży skok? Czy nie warto spróbować najpierw 33 mg?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1974 / 526 / 0
Wczoraj, 2cb hbr, 25mg przyjęte donosow - piękny trip, antydepresyjny, cukierkowo.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 372 / 52 / 0
25 czerwca 2022SZNYP pisze:
Jaka przerwe należy zrobić pomiędzy 2cb a kwasem? I przy okazji czy 44mg przy wadze 55kg mnie nie zajebie bo 22mg to jednak nie było to czego oczekiwałem
jaka pewność, że 22mg to były :) - bardzo czesto tabsy sa oszukane.

https://www.youtube.com/watch?v=U8KZ47x4Hr0
Zobacz jakie miales efekty i sam ocen na ile mogles miec tripa - tam sa rozne ilosci mg. Przy 2cb nie liczy sie waga do mg.
Cogito ergo sum
  • 129 / 34 / 0
Czy w raz z wzrostem dawki idą wzmożone odczucia seksualne ?? Tz czy przy 30mg+ nie robi się za mocna psychodela i nici z zabawy, a może jednak chęć doznań cielesnych winduje wprost proporcjonalnie do intensywności fazy ?
  • 5229 / 931 / 0
Mów mój jest nieliczny, ale 2 cb fly od predka mi bardziej podeszlo niż prawił w 2cb
W sumie jedna z najlepszych faz życia.
Potem w prochu miałem 2cb i po wcisgnieciu 40 mg normalnie po mieście chodziłem gdzie po 20mg 2 cb fly to w lustrze się sam siebie wystraszyłem, ale było na maksa szamansko i euforycznie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1455 / 596 / 0
@Dah do pewnego stopnia , dla mnie jest ta granica jakies 40mg wiecej to zgubisz sie w gaszczu wizuali i mysli , zapomnisz co wgl robiles i nawet zwalenie konia w takim stanie bedzie nie lada wyzwaniem nie mowiac o pelnym stosunku . 30mg to dobra dawka w sam raz powiedzialbym .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.