Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 14 / 3 / 0
Czy biorą Fluoksetyna mogę zażywać suplement diety: "hellfire Innovative" który zawiera efedrynę?
[ external image ]
  • 720 / 12 / 0
Szamie 4ty dzień 20 mg. Jestem pod wrażeniem, działało od 1szej tabsy.
Dobry humorek, większa pewność siebie, luz, brak lęków lepsza koncentracja i troche spida.. Jak to ma sie jeszcze rozkręcic to piękna prawa. Skutków ubocznych brak, moze troche bardzo lekkie nudności, no i problem ze snem, tzn pobudzenie w nocy, ciezko zasnac i spi sie pare godzin ale generalnie bardzo dobre wrażenie. To moj 1szy SSRI. Pozdro :)
  • 720 / 12 / 0
Pragnę zdać małe sprawozdanie.
A więc 4 dni było zajebiscie, tak jak w poście wyżej, 5 dnia już zaczynałem się czuć troszke gorzej psychicznie i czuć było skutki uboczne bardziej.
Tego dnia wypiłem 2 piwa - i na drugi dzien przez 3 dni aż do dziś czułem sie chujowo wszystko mnie wkurwiało, lekka telepa itp. Teraz nie wiem czy to skutek alkoholu czy poprostu tak miało być. Natomiast przeczytałem na forum ze koleś po chlaniu wrzucal przez 2 dni dawke 150% i cały ten "zjazd" zniknął. Zrobiłem podobnnie tzn dzis czułem sie cały dzień chujowo - po wzięciu rano 20mg tak jak zawsze, postanwiłem ze dorzuce o godzinie 18 następne 20mg i zobaczymy co bedzie. No i kurwa eureka, jak przez te 3 dni czułem sie mega chujowo tak po wzięciu tej drugiej dawki teraz czuje sie tak samo jak na początku kuracji. Czyli bardzo dobrze, jestem pogodny i dobrze mi z samym sobą, żadnych negatywnych mysli. Ciekawe.
  • 98 / 13 / 0
Dzisiaj, obserwując mój organizm (tak, jestem z tych co sobie obsesyjnie notują) - bardzo uważać z mieszaniem fluoksetyny z kawą. Na chwilę obecną (po tygodniu), jak nie wypiłem kawy - po fluo czuję się jak po placebo. Jak wypiłem jedną słabą rozpuszczalną kawę - to czuję się jak z gorączką i ogólnie nabuzowany.

Jak sobie pogooglałem, to okazuje się, że anglojęzycznych źródłach są ostrzeżenia o łączeniu fluo z kofeiną i to nawet może wywołać zespół serotoninowy. Tylko w naszej ulotce dla pacjenta o tym nie wspominają...
Zaszpanuję: namiętnie pijam niezbyt mocną kawę rozpuszczalną z odtłuszczonym mlekiem
  • 720 / 12 / 0
No musze przyznac ze z kawą dzialanie fluo(20mg) jest zgoła inne. Kawa jakby uzupelnia braki we fluo, tak mi sie wydaje. Biore lekko ponad miesiąc także w sumie chyba jeszcze sie nie rozkręciło dobrze.
  • 785 / 16 / 0
powiedzcie mi czy dodanie fluo do 60 paro zwiekszy pewnosc siebie i pobudzi do dzialania ?
  • 226 / 35 / 0
Fluo jest raczej slabym przeciwlękowcem i nie najlepiej aktywizuje. Dodaj sobie jakis NaSSa w wyzszej dawce. Po przeboleniu poczatkowej zamulki powinienes miec synergizm pod wzgledem pobudzenia (oby dwa wplywaja na noradrenaline) oraz wzmocnienie przeciwlękowe.
  • 720 / 12 / 0
Ricah - jem teraz 20mg fluo. Zamiast dodawać nassa, poszedlym na 40 albo 60mg - powinno bardziej spidować, i ogolnie działac mocniej? Czy do 20 fluo dodać NaSSa ?

Zalezy mi na większym pobudzeniu i bardziej widocznym działaniu.
  • 98 / 13 / 0
PuTTy pisze:
Ricah - jem teraz 20mg fluo. Zamiast dodawać nassa, poszedlym na 40 albo 60mg - powinno bardziej spidować, i ogolnie działac mocniej? Czy do 20 fluo dodać NaSSa ?

Zalezy mi na większym pobudzeniu i bardziej widocznym działaniu.
Wkurzyć Cię? Mnie właśnie psychiatra zabrała fluo, a brałem 10 mg (+ 10 mg paro, ale ta akurat normalnie działało). Przez chwilę zastanawiałem się dla czego, (bo w sumie efekt znośny) po około godzinie coś mnie tknęło, jak przeanalizowałem co ja powiedziałem i o co ona dopytywała. Dla mnie ta kombinacja wystarczy, by się zacząć ocierać o hipomanię.
Zaszpanuję: namiętnie pijam niezbyt mocną kawę rozpuszczalną z odtłuszczonym mlekiem
  • 720 / 12 / 0
Dobre półtora godziny jebania a spuścić się ciężko. Ręką moge sobie zrobić w 10 minut, ale kurwa z partnerką naprawde trzeba się namęczyć żeby dojść. Libido mniejsze, ale daje radę. No i nie ma takiej frajdy podczas seksu, ale to też w sumie jakiś plus bo można zajechać kobitkę. Tyle że nie czuć tego pierwiastka zwierzęcego który mam na trzeźwo, nie mówiąc o ketonach %-D . I ruchanie takie troche mechaniczne i mniejsza inicjatywa z tego powodu troche jest. Ale jak dla mnie to nie jest problem. Dodam że przez pierwsze 2 miechy fujara słabo stała i dużo mniejsza chęc na seksy była. Nagle po dwóch miechach pała jak drąg i wieksza ochota na igraszki. Nastrój też do przodu, dla mnie spoko lek, Jem 20mg i może spróboję na więkzą dawkę wejść, ale niekoniecznie,
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.