Polecam taki mix.
Ja stosuję równolegle a właściwie bardziej na zmianę. Motywacja? Mam tylko mocną sativę ;)
Susz CBD pomaga mi się wyciszyć i zasnąć.
Wcześniej mieszałem te dwa susze przed waporyzacją ale teraz nie widzę w tym sensu, wolę wybrać na co mam akurat ochotę - cbd wapuję codziennie wieczorem a sativę różnie jak najdzie mnie ochota.
Ciekaw jestem bardzo działania odmian z równym poziomem cbd i thc, ktoś próbował?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
67,50 polskich złotych za 2g.
Chyba trzeba samemu popróbować jaki susz podpasuje. Przewałkowałem różne i to co mi pasowało i czułem działanie innym nie pomagało. Nie wiem od czego to zależy, może partie różnią się od siebie a może kwestia organizmu a może placebo ;)
CBD spowoduje zmniejszenie psychotyczności fazy, jej ustabilizowanie.Generalnie dla osób szukających właśnie tego psychotycznego działania THC CBD będzie miało negatywny wpływ na odczucia.
I w ogóle płacenie za susz z CBD tyle (albo więcej) co za normalny to jakaś totalna paranoja. Fakt, że tyle sklepów w PL sprzedaje kiepski susz (typu 3-4% CBD) w cenie normalnego palenia świadczy tylko o tym, jak gigantyczny jest realny popyt w Polsce na konopie - bo nie chce mi się wierzyć że klienci tych sklepów to w świadomi konsumenci
11 czerwca 2020klejzgoryla pisze: I w ogóle płacenie za susz z CBD tyle (albo więcej) co za normalny to jakaś totalna paranoja.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
serio stawiasz cenę vs swoje zdrowie?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.