Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 2 / 0
Wtedy i dawkowanie będzie musiało być zmienne, a na pojemniczkach mam już ładnie rozpisane mg<->ml. Będę ładował w insulinówke, zatykał wylot i wyciągał tłok w celu odparowania.
Proszę mnie poprawić, jeżeli jestem w błędzie.
  • 189 / 10 / 0
Jak sądzicie, czy flubromazepam jest w jakimś stopniu podobny do diazepamu? Czytając ten wątek takie oto skojarzenie mi się nasunęło, przede wszystkim ze względu na opisywane przez Was działanie no i oczywiście t1/2.
  • 712 / 83 / 2
Diazepam jest najbardziej uniwersalną benzodiazepiną. On jest w zasadzie do wszystkiego, ale jest słaby. Flubro ma tez długie t 1/2, ale nie rozluźnia mięśni, jak diazepam, bromazepam ma nienajgorsze działanie przeciwdrgawkowe i istnieje prawdopodobieństwo, że flubromazepam może mieć podobne do bromka (był taki obrazek z porównaniami) jak strzałeczka bromka dochodziła do wartości 2 to diazepamu do 3. Tu dominuje działanie anksjolityczne. Raczej nie ma wielu podobieństw poza długim działaniem.
Ja odstawiłem na tym klonazepam, praktycznie od razu wyłączając klona na rzecz flubro, więc na pewno jakieś wartości przeciwdrgawkowe ma, bo poczułbym coś.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 455 / 19 / 0
Znalazłem w szafce jeszcze pare tableteczek flubro,a kupowalem jeszcze chyba w 2015.Beda jeszcze działać w miarę ? Jak odczucia po zazyciu świezych ?
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 1009 / 42 / 0
Ja bym się tym nie martwił. Na pwno nie umrzesz
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 107 / / 0
Ktoś ma doświadczenie z przewozem flubromazepamu lotem krajowym? Niby legal, ale jednak trochę strach.
tonaprawdejajestem@tutanota.com
  • 1009 / 42 / 0
Ja bym się bał transportowac jakikolwiek proch przez lotnisko. Nawet mąkę.
Może lepiej rozpuść w spirytusie i wrzuć do bagażu głównego czy jak on tam się nazywa. Ja kilka razy woziłem wódkę w bagażu głównym i nikt się nie czepiał.

Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 107 / / 0
mam w pillsach
  • 3651 / 999 / 2
jak zobaczą otwartą wódę (przez te ich skanery)to w najlepszym wypadku ją podpierdolą i razem z nią ten dodatek. Nie lepiej w dzień wylotu nadać kurierem paczkę do samego siebie pod innym adresem albo na poste restrante?
sky is the limit
  • 107 / / 0
Odpuściłem temat, i tak metodą cold turkey przestałem przyjmować po co najmniej dwumiesięcznym ciągu, jadłem nawet po 24mg wieczorem pod koniec, praktycznie zawsze wcześniej tego dnia przyjmując 4fmph (w dosłownie ostatnie dni poszedł jeszcze kilka razy flubromazolam, kiedy to dostałem w gratisie pv-4, wcześniej okazyjnie etizolam). Póki co brak objawów odstawiennych, dzisiaj spałem nawet 18 godzin (aczkolwiek po nocy zarwanej najpierw przyjmując coś stymulującego, co później zapiłem wódą). Od 4fmph robię przerwę (lub kończę przygodę z substancją), a więc i z flubromazepamu chciałbym zrezygnować, bo tak naprawdę pełnił jedynie fukcję usypiacza. Kiedyś po krótszym ciągu na etizolamie i cold turkey dostałem ataku padaczki w Hiszpanii, czy przy tej substancji też istnieje taka możliwość, jeśli do teraz (ostatnia dawka, 4mg poszła na lotnisku 16.06 popołudniem) wszystko ok? Zdaję sobie sobie sprawę z tego, że ta substancja utrzymuje się w organizmie znacznie dłużej, warto zmotać małą ilość na wszelki wypadek żeby zejść stopniowo (tak naprawdę przyspieszy to dostęp do substancji o dobę raptem), czy też w ogóle odpuścić stopniowe schodzenie (co nie wydaje mi się rozsądne, brałbym po 4mg co drugi dzień korzystając z metody regeneracji opisanej w dopingu mózgu vol2 na pierwszej stronie, którą i tak zamierzałem przeprowadzić). Jednak długość ciągu budzi moje obawy co do całkowitego odrzucenia substancji, czy też może jej specyfika na tyle różni się od etizolamu, że o napad padaczki nie ma się co obawiać?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.