Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 152 / 2 / 0
Jak się nie ma nic nasennego to nie polecam dużych dawek. Nawet te gówno-tabletki uspokajające ziołowe coś pomagają. Maczanki też są w tym dobre.
  • 72 / / 0
na zejście wypiłem jedno dębowe mocne i 2 wojaki do tego sporo buszkow ale nic nie dalo. Powiem tak po 1 razie MEGA chęć do rozmowy :) jesli moge porownac, amf co jest u mnie dostępna to lipa pent ja spokojnie przebija ale pewnie już go nie zamówię, zresztą nie wiem mam jeszcze tego trochę.
Uwaga! Użytkownik Mefall nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
przecież możesz zamowic etizolam, jeżeli nie przytłacza Cię jego cena, a nie masz dostępu do benzo. idealny na zejscia podobno.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 677 / 1 / 0
Moją Dziewczynę pół tabletki ww. specyfiku wprowadza w kamienny sen przypominający trochę utratę przytomności na 4-5h. Jego pożywność jest zdecydowanie mniejsza niż normalnego, ale jakikolwiek sen na zejście jest zbawienny, nieprawdaż?
Mnie po nbomie niestety połówka nie ruszyła, myślę, że na standardowego chłopa jedna będzie okej.
delikatny jestem na zwale.
  • 72 / / 0
oj tak a nienawidzę nie spać zawsze staram sie trochę odespać żeby organizm odpoczol ale po tym nie szlo spac a jak juz mialem sen budziłem sie i ciagle na zejsciu :< ale mowie spałem troche bo byl sen i próbuje dalej chodź te pare godzinek
Uwaga! Użytkownik Mefall nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 4 / 0
Zawsze mnie intrygowało zejście na pentedronie. Zejście nie tylko z nazwy tylko zejście - ostre lądowanie.
Mógłbym zapodać sobie 50mg(może więcej) pentedronu o 19:00 i pójść spać trochę późnym wieczorem, śpiąc moje ulubione 6-8h nie odczułbym że w ogóle coś brałem.
I nie, nie jestem ketonową rurą :*)

Po większych dawkach, czy imprezach gdzie dochodzi alko, no to już jest inna bajka.
  • 73 / / 0
Mi pomogła ćwiara wodeczki, a dokładnie 0,5 l flaszki barmańskiej (o taki drink cytrynowy z 20% etanolu), zasnąłęm po tym jak dziecko. A sam penteron, ciezko powiedziec, podobny do etkata jeno silniejszy. Miałem duże kryształy, ktore roztarlem w mozdziezu na proszek - odrobone wtarlem w dziasla i jakby znieczulilo, normalne to? Generalnie fajerwerkow po tym nie ma, spid z lekka doza euforii, dociaganie nasila efekty uboczne. Bedzie kasa to zamowie ponownie:)
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 106 / 0
szalu po pencie nie ma,ale probowalem kilku tych Rc i tylko pent mnie jako tako robi.po delegalizacji tych nowych RC tylko za pente bede tesknil za niczym innym,pent ma cos w sobie,nie jest taki zly a jego dzialanie czuc bardzo wyraznie w przeciwienstwie do reszty gowien.
  • 104 / 1 / 0
U was tez wystepuje takie mocne podniecenie i te zajebiste ciarki jak po fetce? czy tylko ja tak mam
  • 4 / / 0
na początku ta z tolerancja zanika ta magia zależy tez od dawki i drogi podania ;-)
Uwaga! Użytkownik Hulligans nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".