Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 994 / 2
Co się stanie, jak się zmiesza 2'-OXO-PCM z 4-HO-MiPT?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 493 / 105 / 0
nastąpi BOMBA CYKUENA , KORBA VERDE I GLOBAL SALSA !!!!!! NA RAZ ... :)
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 3649 / 994 / 2
hehehehe, tego się spodziewałem. Jest szansa, że nie uświadczę nieprzyjemnych myśli (jak zwykle po miprocynie), jeśli wezmę DCK, czy wręcz odwrotnie?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 365 / 12 / 0
@neurobiolog
Ogólnie połączenie z dysocjatem bardzo mocno nasili działanie i zmieni profil działania Miprocyny. Ogólnie nie polecam ci łączenia, sam po połączeniu 150mg DXM z 2mg 25I-NBOMe mało nie wykorkowałem. Totalny blackout na 4h, totalna utrata ego, zero kontroli nad ciałem i umysłem, rzucanie się po łóżku,wszystko mokre od potu i drgawki na dokładkę. DO dzisiaj dziwię się że mi nie odjebało i nie zacząłem drzeć ryja po nocy albo starsi nie ogarnelii co się dzieje u mnie i nie dzwonili po karetkę .
Zwiększ dawkę 4-Ho-Mipta jak chcesz mocniej i lepiej na tym wyjdziesz :) A na pewno zdrowiej :)
GG 51489250 %-D
  • 3649 / 994 / 2
Nie, nie chcę mocniej, chciałbym się cieszyć 4-HO-MiPT bez takich nieprzyjemnych rozkmin, dlatego szukam jakiegoś dodatku. Po lizergamidach też bierze na przemyślenia, ale są one w kontekście realistyczno-pozytywnym, z kolei miprocyna daje kontekst realistyczno-negatywny.
  • 2244 / 381 / 0
to znak by pozmieniać coś w swoim życiu
  • 394 / 10 / 0
Właśnie, up dobrze prawi. Jak to zrobiło w słoneczny dzień w lesie obok jeziora to nie mam pytań, lepszego miejsca chyba nie ma na trip.

Też jestem ciekawy połączenia tego z dysocjantem 2 oxo.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
@Neurobiolog nie lacz z DXM nasilisz negatywne wrazenie,zepsujesz sobie podroz na 4-HO-MiPT.
Choc znam takich co laczyli ten zwiazek z 4 i 3 Meo-pcp ,jeszcze 4 byla w miare mixem ale z 3 nie bardzo a dxm to tak posrana akcja,ze hej .
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
03 czerwca 2017Inglesssss pisze:
@neurobiolog
Ogólnie połączenie z dysocjatem bardzo mocno nasili działanie i zmieni profil działania Miprocyny.
Z nasileniem i zmianą profilu to prawda, ale z dalszą częścią...
Ogólnie nie polecam ci łączenia, sam po połączeniu 150mg DXM z 2mg 25I-NBOMe mało nie wykorkowałem.
...nie mogę się zgodzić. Po pierwsze nie porównuj NBOMe do miprocyny, bo to inna grupa substancji (fenylki) z nieco inną farmakologią i interakcje mogą być potencjalnie zupełnie inne.

Nie piszę w ciemno, bo łączyłem miprocynę - a także kilka lizergamidów (1P-LSD, ALD-52, combo AL-LAD + ETH-LAD) - z dysocjantami. Konkretnie z rzeczonym 2-Oxo-PCM i fluoroketaminą: nie dość że obyło się bez takich dramatów, to jeszcze ww. miksy mogę zaliczyć do najbardziej udanych i spektakularnych w mojej narko-karierze.

Owszem, mentalnie było grubo i chwilami na granicy utraty ego, ale żadnych drgawek, nasilonej potliwości itp negatywnych fizycznych sajdów nie uświadczyłem. Grunt to odpowiednio dobrać dawki, czyli nie szarżować ani z sajko, ani z dyso. Zwłaszcza z dyso.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 421 / 21 / 0
Jakieś przeciwskazania do stosowania 4-HO-MiPT dla osoby z nadciśnieniem? Bodyload mocno siada na serducho? Mocno obciąża organizm ta substancja?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.