Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 208 / 60 / 0
Żartowniś
  • 1070 / 137 / 0
09 marca 2021amadeuszmocart pisze:
Swoją drogą, ciekawe kiedy zbanują alprazolam z rynku. Jak kiedyś heroinę (pod koniec XIX wieku a nawet na początkach XX heroina była na bank jeszcze stosowana w lecznictwie oglądałem The Knick).
Kwestia czasu i będzie analogicznie. :krowa:
Zajebisty serial The Knick ! Może tak się stanie jak piszesz chodz osobiście wątpię .Mnie ciekawi inna rzecz .Co pojawi się jako alternatywa do benzo ? Oprócz np preg .Czy powstanie coś równie dobrego ,bez tych wszystkich uboków ?
[/quote]

Kiedyś zamiast benzo były barbiturany, które ryły banie jeszcze bardziej niż benzo, a działanie miały podobne. Gdyby Hitler ich nie wpieprzał (plus opio i coś tam jeszcze) to może wojna by się inaczej potoczyła %-D
Pewnie coś lepszego powstanie, co będzie działać jak nootropy. Przy regularnym braniu już w zarodku będzie kasować lęk. Niby tak niektóre ssri działają, ale to jednak nie do końca to :korposzczur:
  • 1345 / 148 / 8
@Opomary nie dostaniesz po 2mg bo ilość substancji czynnej (tj. alprazomamum) w jednej tabletce musi się zgadzać z receptą i z danym lekiem wydanym w aptece. dostaniesz xanax 1mg albo inny zamiennik po 1mg.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 85 / 4 / 0
leci ktos pół tyg prega pół tyg alpra chwaląc sobie?
  • 1070 / 137 / 0
@up Pewnie nie jeden. Naprawdę długo można tak jechać żonglując gabaergikami. Alpra, prega, baklofen, fenibut.
  • 613 / 187 / 0
Ja lecę, jak kolega wyżej napisał nie akurat alpra tylko benzo różne i do tego baklofen nie pregaba (bo nie lubię pregaby) i nie w trybie ciągłym.
Ale co mogę powiedzieć, to że taki tryb zmniejsza skręta znacznie, można się obejść bez nawet jeśli bierzemy z umiarem.
Wciąż igranie z ogniem ale bardziej komfortowe niż lecenie tylko na benzo i skokowy wzrost tolerki. Także polecam spróbować taką żonglerkę jeśli i tak będziemy brać.
  • 163 / 10 / 0
Jak się miksuje xanax z pregabaliną? Mam zamiar wziąć 9mg Xanaxu i 26 tabletek pregabaliny 150mg. Nie hejtujcie, mam sporą tolerancję na obie substancje.
  • 163 / 10 / 0
Proszę o scalenie: czy zjedzenie świeżego czosnku podbije działanie alpry? Czy są jakieś inne sposoby oprócz soku grejpfrutowego?
  • 779 / 51 / 1
13 marca 2021klemcio97 pisze:
Jak się miksuje xanax z pregabaliną? Mam zamiar wziąć 9mg Xanaxu i 26 tabletek pregabaliny 150mg. Nie hejtujcie, mam sporą tolerancję na obie substancje.
Prega podbija działanie benzo.. 26x150 = 3900. Nie wiem, czy jesteś głupi czy po prostu nie poczytałeś o substancji, ale tyle to już dawki krytyczne.
Pregabalina-Faq by MissPill
Sok z grejpfruta + 2 świeże czerwone grejpfruty + pregi, normalną dawkę + Alpry pod swoją tolerancje, przy takiej kombinacji możesz nawet odjąć parę mg i będzie przyjemnie.
Jak nie masz tolerancji na pregę, a z postu domyślam się, że masz krótką styczność z pregą. Chcesz po odpierdalać to wrzuć maksymalnie 450-600. Wystarczy ci, żeby narobić sobie bałaganu w głowie i życiu %-D Taki miks, potraafi ponieść ;)
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 163 / 10 / 0
Właśnie mam duże doświadczenie i z benzo i pregą i dawki 20 tabletek to norms dla mnie :) a co z tym czosnkiem? Nie mam dostępu do soku z grejpfruta :(
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.