09 marca 2021amadeuszmocart pisze: Swoją drogą, ciekawe kiedy zbanują alprazolam z rynku. Jak kiedyś heroinę (pod koniec XIX wieku a nawet na początkach XX heroina była na bank jeszcze stosowana w lecznictwie oglądałem The Knick).
Kwestia czasu i będzie analogicznie.![]()
[/quote]
Kiedyś zamiast benzo były barbiturany, które ryły banie jeszcze bardziej niż benzo, a działanie miały podobne. Gdyby Hitler ich nie wpieprzał (plus opio i coś tam jeszcze) to może wojna by się inaczej potoczyła
Pewnie coś lepszego powstanie, co będzie działać jak nootropy. Przy regularnym braniu już w zarodku będzie kasować lęk. Niby tak niektóre ssri działają, ale to jednak nie do końca to
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Ale co mogę powiedzieć, to że taki tryb zmniejsza skręta znacznie, można się obejść bez nawet jeśli bierzemy z umiarem.
Wciąż igranie z ogniem ale bardziej komfortowe niż lecenie tylko na benzo i skokowy wzrost tolerki. Także polecam spróbować taką żonglerkę jeśli i tak będziemy brać.
13 marca 2021klemcio97 pisze: Jak się miksuje xanax z pregabaliną? Mam zamiar wziąć 9mg Xanaxu i 26 tabletek pregabaliny 150mg. Nie hejtujcie, mam sporą tolerancję na obie substancje.
Pregabalina-Faq by MissPill
Sok z grejpfruta + 2 świeże czerwone grejpfruty + pregi, normalną dawkę + Alpry pod swoją tolerancje, przy takiej kombinacji możesz nawet odjąć parę mg i będzie przyjemnie.
Jak nie masz tolerancji na pregę, a z postu domyślam się, że masz krótką styczność z pregą. Chcesz po odpierdalać to wrzuć maksymalnie 450-600. Wystarczy ci, żeby narobić sobie bałaganu w głowie i życiu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.