Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 776 / 179 / 0
No tak teraz schudłem jeszcze bardziej przez MPH ale nie jest to duży spadek bo ja generalnie jestem genetycznie "obciążony" szczupłością więc cały czas jestem chudy jak patyk, no chyba że wkręce się bardzo w leczenie neuroleptykami to wtedy tyje ale to i tak nieznaczne podniesienie wagi. Cieszę się w sumie z tego bo większość a raczej wszyscy których znam to po neuroleptykach lecieli z wagą w górę bardzo szybko. Jedna znajoma po 3 miesiącach przytyła 20 kilogramów z hakiem więc bardzo się cieszę że mnie to omija choć nie podobam się sobie jak jestem taki szczupły, uważam że jak mam więcej kilo to lepiej wyglądam i zdrowiej ale mam też tak że głównie moja waga leci w brzuch a nie na całe ciało więc tak na prawdę tylko brzuch rośnie a reszta zostaje taka sama
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2534 / 597 / 0
Tez 60,może 61.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 8 / 0
Mi sie wczoraj cos pojebalo bo myslalem ze acodin ma tez 30mg jak tussidex i zarzucilem: cbd + 4tab acodin + grejfrut + ketamina do rana... mniam... czulem sie z poczatku jak po po MXE ! Niewiarygodne doslownie, cud nad wisla ! Dawno nie mialem tak przyjemnego bzyczenia w uszach i tak dobrze nie czulem sie w moim zdretwialym ciele.
Dzis zarzuce 8-10 acodinow do tego samego mixa. Jednak genialna rzecz ten DXM :mniam:
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 2534 / 597 / 0
DXM solo tez jest spoko tylko czasem potrzebuje czasu i odpowiedniego s&s
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 8 / 0
Mozliwe ze bede drazyl temat :psycho:
Jesli faktycznie uda mi sie wyeliminowac mdlosci soda, coka badz czymkolwiek innym to mysle, ze substancja duzo zyska w moich oczach.
Niech bog bedzie z wami :ręka:
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 31 / 3 / 0
Witam wszystkich,

Tak sobie czytam wasze opowieści i zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak. Wczoraj wieczorem wziąłem 450mg (drugi raz, wcześniej tylko ostrożnie testowałem czy nie jestem uczulony), waga 78 kg (czyli jakieś 5,76 mg/kg) no i tak średnio powiem.

Zaburzenia równowagi jakbym był najebany, z tą różnicą że bez euforii, brak jakichkolwiek głębszych przemyśleń i halucynacji. Zacząłem o 22:00, zaczęło się ładować jakoś ok. 23:30, najmocniejsze działanie pamiętam około 1:00, kiedy to zapodałem adekwatną (tak sądzę) muzyczkę (pierwsza z brzegu playlista yutube>ambient space music, nic innego nie przyszło mi do głowy) i przez najbliższą godzinę leżałem z zamkniętymi oczami, a doznania porównałbym do oglądania jakiś losowych urywek z filmów, słyszałem dziwne dialogi, oglądałem nie trzymające się kupy scenki jakichś postaci których nigdy na oczy nie widziałem, ogólnie stan jaki większość ludzi ma na chwilę przed zaśnięciem, ale jeszcze nie jest to sen. Bez rewelacji.

Obudziłem się po 10:00 i do teraz jestem jeszcze trochę otumaniony, kręci mi się w głowie gdy szybko wstanę itd.

W przyszłym tyg. planuję zapodać 2 paczki Acodinu (600mg), bo mówiąc szczerze po tym jak naczytałem się jak to fajnie jest na 1-2 pleateu to niestety nijak ma się to do moich odczuć. Byłbym wdzięczny za rady jak spotęgować fazę i osiągnąć te mistyczne przeżycia wglądu w siebie o których wszyscy piszą bo ostatnia noc niestety bardziej przypominała banię po alko bez części euforycznej (więc wychodzi na to że bardziej się opłaca kupić 0,5l).

Z góry dzięki.
  • 78 / 11 / 0
Mam to samo, chcesz mocniej to weź wiecej. Kwestia tego czy warto wydać te 50 zł na DXM czy nie lepiej kupić LSD
  • 31 / 3 / 0
@Jakku

Za 50 zł można się zaopatrzyć w 4 paczki Acodinu, to jest 1200mg DXM, mam rozumieć że to są dawki potrzebne aby osiągnąć wartościowego tripa? Trochę to sprzeczne z tym co wypisuje tu większość jadąca na przedziala 300-600mg.

Czy indywidualne predyspozycje (mówimy o kimś bez wykształconej tolerancji) mogą faktycznie aż tak bardzo się wahać? (jak na razie sugerowałem się orientacyjnymi kalkulatorami)

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 776 / 179 / 0
Tak, indywidualne predyspozycje mogą się tak bardzo wahać ;) Jeden przeżyje głębokiego i pięknego tripa po 450 a drugi musi zarzucić dwukrotnie tyle albo i nawet więcej żeby przeżyć coś na podobnym poziomie, niestety.. Tak jest przecież z każdą substancją że nie każdego klepie taka sama dawka i deks nie jest w tym przypadku wyjątkiem.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2534 / 597 / 0
Na początku bez tolerki 300-450 mg moze dać dobrego tripa.Ale z dexem jest różnie,czasem potrzebuje kilka tripow żeby się rozkręcić.Na początku celował bym właśnie w przelom 2-3 plateu.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.