Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
No i macie rzeczowe odpowiedzi. ^_^

Tylko jak ma sie stosowanie duzych ilości wit. B6 będąc wciągu G/nG? Przecież będąc w ciągu ( Colis potwierdził ten fakt ) poziom glutaminianu jest niski i zbijanie jego poziomu na poczet GABA nie jest chyba pożądanym efektem. Rozumiem sytuacje polewania tylko w ciągu dnia --> wtedy B6 jak widać przyda się do dwóch czynności -> zbija glutaminian i poziom histaminy.

A no euzebiusz mnie uprzedził ale GABA rozregulowane jest napewno w znacznym stopniu, a odstawienie w trakcie ciągu nie jest w żadnym wypadku mozliwe z dnia na dzień.
  • 1934 / 108 / 0
To zupełnie nie naukowe rozumowanie. Nawet jeśli nie wszystkie opisane objawy mają jakiś związek z GABA, to Colis jest uzależniony fizycznie, jest w ciągu 24/7 od prawie miesiąca. I to uzależnienie fizycznie wynika właśnie z rozregulowanego GABA. Niech odstawi z dnia na dzień to zobaczymy, jak ma nierozregulowane GABA.
oczywiscie ze nie naukowe rozumowanie, ja jestem elektryk niskich napiec panie, a nie zaden naukowiec :D ale nie przeszkadza mi to dochodzic do ciekawych i jak sie okazuje w praktyce, trafnych wnioskow :)
byc moze, wiesz, ja sie tylko wypowiadam na temat tych skutkow ubocznych ktore nie jednokrotnie wymienilem wyzej, pasuja idealnie do tych objawow ktore opisal colis wiec poswiecilem troche czasu zeby mu pomoc, choc mialem z tym jeszcze poczekac az sprawdze ta teorie bardziej dokladnie....

zreszta jak bym chcial tu wyjasniac bardziej naukowo i rozpisywac sie w mechanizmach itp. to bym musial pierdolnac przynajmniej 3-4 razy wiekszy tekst niz ten powyzej , dla tego skupilem sie tez tylko na opisie lekow i dawkowaniu..
oraz dla tego napisalem tez:
dobra nie chce mi sie wyglaszac monologu w stylu - "a nie mowilem" , wiec przejde do rzeczy :D 
i napisalem takze:
bla bla bla nie chce mi sie omawiac szczegolow i mechanizmow 
oraz zaproponowalem:
polecam poczytac na duckduckgo na temat , nadmiaru histaminy, obnizania histaminy itp...
Serio? Człowiekowi w ciągu 24/7 polecasz przerwę 1-2 dniową? :scared: 
nie przegladalem jego zyciorysu, odnioslem sie do jego skutkow ubocznych ktore opisal powyzej i jak zawarlem w tekscie, ja przy podobnych objawach robilem 1-2 dni przerwy zeby wszystko wrocilo do normy ale jak sam czytales moj tekst jest tam zaznaczone - "oczywiscie przy braku tolerancji gdy nie ma uzaleznienia fizycznego..."

co nie zmienia faktu ze nawet przy grubym wjebaniu fizycznym, o ile potwierdza inne osoby moja teorie, to odejmie to w huj efektow ubocznych przy odstawce...

zreszta zauwarzylem ze lubisz sie mnie czepiac a raczej jakis pobocznych pierdol, zwlaszcza jak wnosze cos ciekawego do tematu...

nolimit b6 to przy ostatniej dawce gbl/ghb - wiec jak jestes w ciagu to przy odstawianiu gbl/ghb a w polewaniu co dzien ale nie 24/7 , przy ostatniej dawce owego dnia.... nie mialem na mysli zeby brac ja rowniez gdy sie bierze gbl/ghb, tak jak ma to miejsce z witamina c :)

tak z tym sie zgadzam, jak napisalem wyzej nie analizowalem jego przeszlosci odnioslem sie tylko do jego objawow ktore opisal, a jezeli inne osoby potwierdza moja powyzsza teorie to antyhistaminy stana sie pozycja obowiazkowa przy odstawce , obok benzo/baklofenu...

dziekuje, dobranoc, nie ma takiego malkontenctwa %-D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 545 / 8 / 0
Nie trzeba było czytać życiorysu, wystarczyło przeczytać samego posta, bo Colis już na początku napisał, że jest w ciągu, potem jeszcze w środku i na końcu jeszcze raz. Ciąg, nie ciąg, pierdoły, czepiam się ;)
  • 1934 / 108 / 0
a jakie odczucia psychiczne/fizyczne po przyjeciu antyhistaminy ?

odpowiednie jedzenie jest bardzo wazne, nie chodzi mi juz o to ze organizm szybciej dochodzi do siebie, regeneruje neuroprzekazniki i odnawia energie, ale o to ze gdy czlowiek jest glodny i spada poziom cukru to nastepuje wyrzut noradrenaliny i adrenaliny , przyspiesza serce i to znacznie, nasila sie potliwosc, obniza sie samopoczucie, wzrasta strasznie nerwowosc, czlowiek czuje sie oslabiony a rece sie trzesa jak u wieloletniego alkoholika , nie raz mialem taka sytuacje i wtedy trzesie mnie dosc ostro a jeszcze jak by dorzucic do tego efekty odstawienne depresantow to istna masakra...

• 1934 / 108 / 0
ahh widzisz, trzeba bylo zarzucic anty.. jak miales te efekty uboczne, usiasc i w spokoju posiedziec 30-60 min i wtedy sprawdzic czy jakas poprawa nastapila psychiczno/fizyczna, bez polewania nG, bez zarzucania czego kolwiek...

• 36 / / 0
wybudzam sie w nocy co 60 - 90 min, twarz czerwona jak po alko, głowa boli kapeć w ustach, czuje sie jakby na kacu dodatkowo zauważyłem agresję i łatwiej mnie zdenerwować. przez to budzenie się cały dzień jestem zmęczony( a pracuje ciężko i długo) i polewki przestały pomagać a nie chce zwiększać dawek starałem się nie polewać na noc (ostania polewka max 19) nie piję w ciągu. wczoraj 1 raz spróbowałem polać 1ml godzinę przed snem i o dziwo cała noc super przespana tylko 2 razy sie obudziłem w tym raz chwile przed budzikiem wiec to normalne i postanowiłem że potrzebna przerwa tak się źle czułem i dzisiaj zero g dlatego zaraz wrzucam apap noc i sprawdzę twoją teorię angry :-)
Uwaga! Użytkownik deprim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Zmień na GHB. Mogę polać terapeutyczne 4,5g 2x na noc i wstając czuję się zajebiście.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
deprim - albo masz mega kiepski sort, albo solidne niedobory czegoś
  • 338 / 2 / 0
hehe

a ja się zastanawiałem dlaczego tak "niedoceniona" hydroksyzynka jest moim najskuteczniejszym środkiem na sen i poprawę po wieczorno-nocnym polewaniu.
  • 36 / / 0
sort to jedyny który był ostatnio.
zastanawiam sie czy nie ma tutaj wpływu też przedświąteczny ogrom pracy (pracuje teraz 7d w tyg.)
poszedł apap noc sprawdzimy co będzie jutro :*)
Uwaga! Użytkownik deprim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.