P.s rano przyjąłem jeszcze 400 mg cdp choliny.
Po prostu nie chcę powtórzyć tego samego błędu. Miałem od tamtej pory 2 tygodnie odpoczynku i nie wiem czy już zamawiać czy jeszcze poczekać aż tolerka zleci
nie za dobra czułem się jak bym wypił ze 2 piwa w sumie nie takiego efektu oczekiwałem na razie przerwa do następnego tygodnia potem spróbuję 1 lub 1.5 gr. zależy mi na lepszym samopoczuciu nie chcę się czuć jak bym wypił 2,3 piwa bo wtedy człowiek jak rozmawia to już za bystry nie jest.
Alanx ja testowałem nie widzę efektów ubocznych najważniejsze to nie jeść tego dziennie według mnie 1,2 razy w tygodniu to max.
siiin363 spróbuj jeszcze raz ale na pusty żołądek zobaczysz czy efekt się powtórzy zauważyłem,że mnie ten Feni. wchodzi dopiero po około 3 godzinach na pusty żołądek.
01 sierpnia 2019PanSlyszacy pisze: siiin363 spróbuj jeszcze raz ale na pusty żołądek zobaczysz czy efekt się powtórzy zauważyłem,że mnie ten Feni. wchodzi dopiero po około 3 godzinach na pusty żołądek.
Fenibut + Estazolam = Ostre najebanie typowo alkoholowe
Duży problemy z koordynacją ruchową. Poza tym klarowność myśli, czynów i brak bełkotania.
Chyba trochę przesadziłem
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.