Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 357 / 2 / 0
Gram mefedronu z jakością do przyjęcia?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 1857 / 70 / 80
50-80zł ale podobno gdzieniegdzie chodzi nawet po 100zł.
  • 73 / / 0
Gram MDMA w krysztalach?

Sent from my GT-S5570 using Rozmowy [H]yperreala mobile app
  • 93 / / 0
Ile 100 mg 4-ho-meta?
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 680 / 43 / 0
gram MDMA w kryształach- ok. 150 zł cena dochodzi czasem do 200 i wtedy bym brała jeśli wiadomo że nie wał i że wagowo się zgadza, ale nie za więcej
100mg hometa- 70-80zł
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 811 / 5 / 6
Jaka cena za 40mg oksykodonu? Oraz za plaster Durogesic 100ug/h? Czy 20zł i 90-100zł jest dobrze?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Ja się wczoraj spotkałem z ceną 20zł/40mg i myśle że to spoko cena ale niech wypowiedzą się opiatowcy i znawcy tematu.

A co do MDMA, tak jak zostało tu już o tym wspomniane - ostatnio bardzo tanieje. Cena zależnie od dojścia to 100-200zł.
  • 742 / 12 / 0
Dobra cena fest, w u es ej chodzi po 1$ za 1 mg.
  • 1 / / 0
Jakie są teraz ceny w Polsce za gram MDMA >80% ?
  • 1037 / 10 / 0
Cena fenta i/lub butyr-fenta? Najlepiej zarówno w dawkach detalicznych i ciut większych niż detaliczne (nie wiem ile się tego ćpie, więc powiedzcie mi tak cenę za ~10 dawek i za ~1000 dawek, jeśli łaska).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.