Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 231 / 41 / 0
Ja polecam mix 3-CMC z mj i alkoholem. Zawsze mi się to dobrze komponuje. %-D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Warto przed 3MMC zarzucić eti? Podanie doustne, nie wiem czy nie osłabi zbyt mocno fazy
  • 4902 / 855 / 0
Nie warto, splyci tylko faze. Jak już to po zabawie na zejście.
  • 13 / / 0
Co polecacie dorzucić do bombki z kryształem MDMA? 4cmc/3mmc? I w jakich ilościach?
  • 3406 / 534 / 0
psychodelika^
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 13 / / 0
@polymerase próbowałem już, pytam który z mmc/cmc będzie się fajnie komponował żeby odmulić fazę czystej Mki.
  • 3574 / 582 / 1
candyflipa- poł kwasa ;)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3406 / 534 / 0
06 sierpnia 2021VerticalMode pisze:
@polymerase próbowałem już, pytam który z mmc/cmc będzie się fajnie komponował żeby odmulić fazę czystej Mki.
Kurde sorry nie zobaczyłem dokładnie że z tych dwóch substancji, pewnie już jesteś po mixie ale betaketony z molly mixowalo mi się podobnie.
  • 13 / / 0
@polymerase
Jeszcze jestem przed :D Który z betaketonów polecasz do MDMA? Bo jakby nie patrzeć są spore różnice w działaniu między poszczególnymi cmc/mmc. Ano i jakbyś podał proporcje jakie waliłeś do bombki
  • 3406 / 534 / 0
@VerticalMode Na pewno MMC, ale to wiedz że będzie grubo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.