Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 5 / 0
BuddahLova taka mała inf jak by Ci się bardzo chciało cpac jak jedziesz do Bułgarii tam jest podobno taka korupcja że mogą Ci morfine OTC wydać oczywiście za pewną opłatą. Mój kolega chodził naćpany przez całe 2 tygodniowe wakacje codzień innym benzo :D. A i jeszcze w Mołdawi jest kodeina czysta 50mg otc (chyba)
  • 641 / 16 / 0
Czemu musiałem się urodzić w tym pojebanym kraju, skoro tak blisko jest tyle fajnych miejsc, gdzie można dostać wszelkie bogactwa farmaceutyczne ;)
Podobno w Portugalii wszelkie dragi - łącznie z helupą - są zdepenalizowane od 10 lat, prawda to, że tak offtopnę?
  • 1130 / 48 / 0
Nie wiem jak w calej Portugalii, ale w Lizbonie na bank. Kumpel byl kiedys na weekend i mowil, ze w zadnym innym europejskim miescie w jakim byl (lacznie z Amsterdamem) nie zdarzylo mu sie zeby co kilkadziesiat metrow na miescie zaczepiali go kolesie oferujac koks i ziolo. Z opio pewnie tez nie byloby wiekszych problemow :)
  • 320 / 6 / 0
c sie stanie jak sie wezmie DXM na lucie buprowej :D
o tak jak sobie wyobraze polaczenie muzyki po DXM i buprowej to musialoby to byc w kosmos wyjebane.
  • 131 / 2 / 0
Z nóżkami coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=EZGkO2xY ... re=related

Poza tym na mordce mogą Ci się pojawić rożne krosty, podobne do tych
http://www.stanford.edu/class/humbio103 ... odules.jpg

%-D

Nie jest też wykluczone, że ogłuchniesz czyli muzyczki sobie nie posłuchasz :-D

użytkownik otrzymał ostrzeżenie za sianie w tym poście dowcipnej dezinformacji
Ostatnio zmieniony 12 września 2010 przez bananax, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 320 / 6 / 0
skąd takie rewelacje?.Tak czy siak bupr mam dość za długo działa i za dużo muli.
  • 394 / 5 / 0
Kurwa !! co to za choroba robi coś takiego z twarzą? To nie jest przypadkiem ziarniniak grzybiasty?
  • 131 / 2 / 0
Trąd :gun:
  • 264 / 2 / 0
witam Panowie;)
jestem w posiadaniu tabletek Bunondol 0,4mg sa to tabletki podjezykowe i mam takie pytanko ile musialbym wylizac tych tabsow zeby sie troszke porobic? dzisiaj wzialem 5 czyli 2mg i niestety zero;( na bupre tolerki nie mam od 2 tyg nie bralem juz fenta ktorego sie niestety troche objadlem:P z tym, ze mam nadal kosmiczna tolerke na kode:P wiecie troszke sie tej bupry boje zeby nie przegiac dlatego pytam o taka bezpieczna dawke waze ledwie 60kg.. jeszcze jedno ile te tabsy maja lezakowac pod jezorkiem?
pozdro
  • 264 / 2 / 0
jeszcze jedno tak abstrahujac od ostatniego pytania, da sie te tabsy przygotowac do i.v? jak tak to jak? mam jeszcze nitrazepam gsk moze da sie to jakos zmiksowac i.v z bupra w tabsach jak tak to prosze o instrukcje ale jak narazie najbardziej zalezy mi na odpowiedzi na wczesniejsze pytanie, chodz na to tez chcialbym uzyskac konkretna odp. z gory dzieki Panowie 3majcie sie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.