Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Hiehieh, a jak, mam ochotę na jaką whisky, jeszcze dwa tygodnie, będzie kasa - będzie whisky, będzie koda! Tydzień świętowania bez powodu, tak sobie zaplanowałem i plan wypełnię.
Jebać ciśnienie wracam do gry, mam już nawet zestaw do filtrowania, szklanki i chusteczkę ;)
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Z jednego końca na drugi? Weź lepiej usiądź i trzy razy sięzastanów. ; D
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
[quote="Shuudan"]
Książe i księżniczka. W wyimaginowanej krainie baśnii. Good luck ;). ]

ciebie tez to czeka.poeto z urwanej dorożki andersena.
Siste, viator!
  • 983 / 16 / 0
Zastanawiam się, to dział o jednym z najbardziej uspokajających leków na rynku, a wręcz promieniuje agresją.
Wszyscy powinniśmy się wyspać, krzyżyk( %-D ) na drogę.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
kowal1125 pisze:

ciebie tez to czeka.poeto z urwanej dorożki andersena.
To ja nie powiem co Ciebie czeka wyimaginawana kreaturo ze sztucznej sfery. Głód, ból, poniżenie, zero otuchy. Mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej. ;)
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Głód, ból, poniżenie, zero otuchy to jest huj :D
Najgorsza jest samotność, zimno i żal w głowie z pytaniem "Na jakiego huja ja te x lat temu zacząłem wpierdalać benzo..."

:diabolic:
Non omnis moriar.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Jak to po co? Żeby się odciąć! Tylko później ciężko się przyszyć.

Każdy miał jakiś powód dla którego zaczyna w to brnąć, ale po benzo ciężko sobie ten powód przypomnieć.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Ciężko powód przypomnieć, bo powodu nie było żadnego, ew. chwilowa słabość tudzież ciekawość... tak samo jak z wszystkich począwszy od trafki przez prochy alko do opiatów i innych "niekonwencjonalnych pizdotwórczych wytworów człowieka" ;-)
Non omnis moriar.
  • 983 / 16 / 0
Ja wiem jaki był powód dla którego zacząłem brać benzo, inne leki nie działały, nie wiem jaki będzie powód odstawienia. (o ile do tego dojdzie, być może tylko dla mnie i garstki wybrańców za 50 lat polfa będzie produkować "Clonazepamum TZF ZN - Exclusive edition" (zdegenerowany nałogowiec), będzie poszukiwany jak dziś fentanyl :) )
nutella-cole ty całkiem odstawiłeś benzo?
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Chyba trzeba miec jakies wrodzone checi do cpania, niekturzy sa cale zycie trzezwi a niekturzy cpaja jak pojebani, moim zdaniem to nie zalezy tylko od towarzystwa.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.