dzis byłem na wizycie w aptece i powinąłem afobam sobie i powiem wam ze odczuwam róznice miedzy afobamem i alproxem bo afobamie o wiele lepiej czuje sie niż po alproxie czyli jednak coś w tym jest ze niektore zamienniki działają lepiej a niektóre gorzej ale zobaczymy jak to bedzie została mi cała paka jedynek afobamu i chyba z 4 mg alproxu wiec humor spoksik.Po 0.5 mg afobamu czuje sie w chuj lepiej niz po jedynce alproxu ale nie wiem kurwa moze sobie coś wkrecam :D
Nie No alpra duzo dala - teraz odzywać sie po resztę z dużym procentem .
A żyć trzeba , pracować , funkcjonować ... najchętniej ucieklabym przed sama sobą :)
A ja znam sporo ludzi co bierze antydepresanty i nie chodzą w poplamionych bluzkach i są normalni. Są różne antydepresanty.. nie ma nic gorszego niż odstawka alpry . Odstawka samemu może Ci się nie udać
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
03 marca 2021Szelest1 pisze: @Ola76
A ja znam sporo ludzi co bierze antydepresanty i nie chodzą w poplamionych bluzkach i są normalni. Są różne antydepresanty.. nie ma nic gorszego niż odstawka alpry . Odstawka samemu może Ci się nie udaćTrzymaj się i powodzenia
03 marca 2021Arabella841 pisze: U mnie to właśnie poszło raczej w drugą stronę dzięki antydepom, jestem bardziej zaktywizowana, zmotywowana, wyjątkowo o siebie dbam właściwie pod każdym aspektem.
Trzeba jeszcze utrafić właściwego lekarza, który interesuje się pacjentem i skoryguje dawki/zmieni środki, jeśli po czasie reakcja organizmu nie będzie właściwa.
03 marca 2021Ola76 pisze:Jakie antydepy masz przepisane ? Jeżeli można wiedzieć03 marca 2021Arabella841 pisze: U mnie to właśnie poszło raczej w drugą stronę dzięki antydepom, jestem bardziej zaktywizowana, zmotywowana, wyjątkowo o siebie dbam właściwie pod każdym aspektem.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.