Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2714 / 514 / 0
Raczej normalka bym powiedział, pamiętaj aby nie palić na pusty żołądek, ponieważ po wysiłku może to doprowadzić do spadku cukru i utraty przytomności.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 567 / 50 / 0
Tu chyba,zeby se nawet okacyjnie cos zajarac trza miec wlasne krzaki,bo inaczej czesto ni chuja cos zalatwic,jebane polskie prawo.
THC :liść:
  • 12689 / 2456 / 0
^
Wiem coś na ten temat... Jak poznikały mi już wszystkie kontakty, to porządnie zjarałem się dopiero po zbiorach. Polecam przejść jeden level palacza wyżej i samemu dla siebie stać się źródłem zioła. Jeśli nie ma opcji indoor, to trzeba próbować "na dziko" pod niebem. Jak się nie uda i prawie dojrzałe krzaki znikną z dnia na dzień, to należy wyciągnąć wnioski i próbować w kolejnym sezonie. Jak już się uda, to satysfakcja jest gwarantowana i zapas co najmniej do kolejnej jesieni. Żadnego dzwonienia, kontaktu z dilami, czekania, płacenia jak za złoto... wystarczy otworzyć słoik : )

Ja np regularnie (czyli 4-5 razy w tygodniu) uprawiam sport (bieganie +/- 10 km, koszykówka, a jak odpoczywam, to "domowe" ćwiczenia siłowe).
Trzeba sporej determinacji, by w zimie przy - 10 C i padającym gęsto śniegu wyjść 40 minut po bongu pobiegać : D
Zamulenia to całkiem nie likwiduje, ale na pewno pomaga przeciwdziałać. Człowiek na pewno trzeźwieje po takim biegu.

Wiem, że można próbować nalewki już teraz, ale ja jestem cierpliwy i poczekam : )
  • 567 / 50 / 0
ja ruszam za jakis czas z indoorem i moze na farta posadze no name na outdoorze jak bedzie sezon
"Żadnego dzwonienia, kontaktu z dilami, czekania, płacenia jak za złoto... wystarczy otworzyć słoik : )" w 70% z tego powodu sie uparlem ze zrobie uprawe ,jeszcze w tym roku ruszy i chuj .Reszta "% powodow"to dla tego ze taka odmiana jaka sie chce wiadomo co to jest itp i by wyszlo pewnie 10zl za grama no i jedzenie z THC.Wrecz jak juz by to roslo to sie oducze palic do momentu zbiorow.
Ostatnio zmieniony 06 października 2019 przez Karolrdm99, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Oprócz tego, że masz zapas to też pewność, że chemii nie ma na mj.
  • 12689 / 2456 / 0
Jakie 10 zł za gram... : D
Ja wydałem na uprawę jakieś 80 zł (to już ze słoikami). Nie mam pojęcia, ile wagowo mi wyszło - 3 litrowe słoiki (wypełnione w 2/3) i 4 słoiki 0.7 L (wypchane pod samą nakrętkę). Do tego cały czas trwa curing i materiał ma jeszcze sporo wilgoci. Na pewno jednak koszt jednego grama w moim przypadku jest poniżej 1 zł.

Zapomniałem dodać - wiesz, że palisz nie "uszlachetniane" niczym zioło : ) Do tego możesz zbierać na raty (np 3 co 5-7 dni) - każda partia będzie działać nieco inaczej. Jak zrobisz odpowiednio długi curing, to przekonasz się, jaki syf potrafi być sprzedawany w mieście.
  • 567 / 50 / 0
w sensie indoor w moim przypadku na 2 rosliny jak sam bede robil, bo dla 1 to szkoda by mi bylo na to czasu a 2 jak zadbam oto to wchuj bedzie z tego nawet.Juz teraz podliczylem ze musze na to wydac kwote 650-900zl(wszystko ze sklepu,moze cos samemu jak latwe by bylo do roboty) jak box na 2 rosliny by byl.W sumie nawet i jakby wyszlo ze 20zl za gram to i tak to lepiej niz placic 50-60 za gram chuj wie czego,jeszcze czesto niema .

jak widze to co sie dzieje w sprawie glupiej trawy na miescie,to wole lepiej juz az tyle zaplacic by miec wlasne.Az zaluje ze niedawno dopiero skapnalem sie zeby takie cos zrobic bo zamiast brac na sztuki to bym juz dawno mial wlasne .
Ostatnio zmieniony 06 października 2019 przez Karolrdm99, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 12689 / 2456 / 0
Pierwszy Indoor faktycznie jest drogi - ale to inwestycja, która szybko się zwróci.
  • 3244 / 553 / 0
Dobra to dzisiaj spale fifkę z około dwójki i resztę wrzucam do butelki setki zalanej do polowy spirytusem aptecznym. Po miesiącu podgrzeje w gotowanej wodzie i dopiero otworze buteleczkę. Zobaczymy ile to warte.

Btw. Tylko ile to może być ważne, bo takie nalewki apteczne to przyjmuje się ze po miesiącu tracą ważność, ale wiadomo nikt tu się nie leczy, jednak pasowałoby poczuć THC w pełnej okazałości.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1011 / 135 / 0
A jak ogarniecie kwestie zapachu przy uprawie indoor? Przecież tego nie idzie ukryć w bloku ni chuja, najlepszy box i wentylator a i tak jebie na połowie piętra a w całym mieszkaniu klimat jak w jungli.
Zablokowany
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.