Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 909 / 0
@Fastriaxiar
Na zerowa tolerancje 487.5mg tramadolu będzie wystarczająco.Nie wrzucaj nic więcej, bo będzie za grubo.Co najwyżej piąteczkę diazepamu na padaczkę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1610 / 55 / 0
diazepamu nie mam a nawet jakbym miał to wole nie ryzykować zaśnięcia. Chociaż tylu jeszcze nie brałem...

Nawet 375 już wydaje się spoko bo wtedy wyraźnie to czuć ( w sumie to bardzo wyraźnie ), ale mam jeszcze 50 tabletek i mi się tak to wykalkuluje na 4 razy po 487.5... Kiedyś musi być ten pierwszy raz cnie? :D

Ale w sumie racja może najpierw sprawdze jak działa tyle solo.. Chociaż raczej jakieś to nieprzewidywalne nie będzie a jednak fajnie jakby mnie coś zaskoczyło i to oby njie padaka xd
  • 21 / 6 / 0
Po każdej operacji dostaję tramadol. Teraz byłem ponad miesiąc na nim plus inne przeciwbólowe tabletki. Szczerze mi się nic po nim nie dzieje. Nawet nie pełni swojej funkcji i nie pomaga na ból. Kiedyś, dawno temu jak wziąłem 1 raz miałem chwilową fazę że nie wiedziałem co się dzieje. Teraz brałem 3 razy dziennie i żadnej fazy nie miałem. Od dawna na nim nie miałem w zasadzie. Jeżdżę samochodem,funkcjonuję normalnie.
Pozdro
:extasy: :nos: :korposzczur:
  • 2 / / 0
Jak to jest z tramadolem i arbilify? Może być zespół serotoninowy? Mam okropny ból pleców spowodowany stresem. Biorę arbilify (aripiprazole) od ponad 2 lat. Teraz dopisał mi tramadol z paracetamolem na ból.
  • 1610 / 55 / 0
Ile trzeba czekać po jednym użyciu żeby znowu zadziałało w pełni? Z moich obliczeń wynika że tak maksymalnie 4 dni...
  • 48 / 5 / 0
09 kwietnia 2019Fastriaxiar pisze:
Myślę czy nie wrzucić może następnym razem 487.5mg w sumie... Do tego koda i troche DXM.
Oczywiście na zerową tolerancje
Nie łącz tramadolu z kaszlakiem - ZS!
  • 8103 / 909 / 0
@Fastriaxiar
Ja ładowałem w ciągach i działał każdego dnia dobrze.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 21 / 6 / 0
W moim przypadku tramadol jak i inne przeciwbólowe tabletki są mało pomocne.
:extasy: :nos: :korposzczur:
  • 61 / 3 / 0
Witam
Wpadło mi w posiadanie całe opakowanie Poltram'u Retard 100 (biale piguły) wziąłem teraz 300mg godzine temu i nic. Termin ważnosci do 2019/02 Dodam że nie mam tolerki dwa razy w życiu brałem OxyContin w tabletkach po 30 mg
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
  • 2198 / 715 / 0
Nie dorzucaj bo za parę godzin możesz padaki dostać. Taki urok retardów, trzeba czekać czasami strasznie długo, ale chociaż trzymają cały dzień. Na początku.
Btw, opio po terminie działa prawie bez zmian, czasami minimalnie słabiej.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.