Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 109 / 31 / 0
24 sierpnia 2022wiaderk0 pisze:
@Mieux33 Genialny pomysł z tym żeby na Glovo thioko zamawiać xD poniekąd biedny chłopak dobrze Ci powiedział a i brzydko z twojej strony, sama nie biegasz po aptekach bo Ci WSTYD no to lepiej zapłacić jakiemuś totalnie nieświadomemu małolatowi żeby odjebał za Ciebie brudną robotę...

Chłopaczyna dostał pewnie jakąś reprymendę od któregoś aptekarza no i najnormalnej w świecie sie tym przejął, kurwa jeszcze go wciągasz w ten syf i mu przyjdzie do głowy samemu przyjebać...
Z jednej strony chłopak wykonuje swoją prace i nie ma nic do gadania, ale wysyłanie chłopka z glovo po leki OTC może być faktycznie trochę wątpliwe moralnie, jednak jeżeli ma to w swoim zakresie obowiązków to musi zlecenie wykonać i tyle. Wątpię żeby nie miał świadomości w jakim celu zażywasz thiocodin, a jego komentarz nie był raczej faktycznym ostrzeżeniem, tylko bardziej pewną dogryzką, chociaż nie wiem jak faktycznie było. Rozumiem rozgoryczenie użytkownika @Mieux33 , bo mnie też zawsze tego typu komentarze uderzają w dume. Dobrze wiesz co robisz i nic innym do tego.
Swoją drogą może kiedyś jak będę w potrzebie z patentu skorzystam.

@Maxi235 No to u mnie zdecydowanie sympatyczniejsze aptekarki %-D . Swoją drogą myślę, że conajmniej połowę aptek w mieście zwiedziłem, a w poszczególnych jestem stałym klientem. W jednej (mojej ulubionej) dosłownie jak wchodzę i z za lady aptekarka mnie widzi to bez słowa odchodzi, bierze thiocodin (16 tab.) i daje mi paczusie. Inna z kolei zawsze wita mnie uśmiechem i pytaniem (chyba bardziej grzecznościowym) "To co zawsze?". Ale faktycznie nieraz spotkałem się z jakimiś negatywnymi komentarzami, czy krzywymi spojrzeniami ze strony pani w fartuszku.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 3455 / 556 / 2
U mnie zupełnie to samo. Pyta się czy to co zawsze i już. Nigdy nie zdarzyły mi się źle aptekarki ba czasami nawet da rady wycenić dwa opakowania.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
wie ktos jaki sklad ma toseina i ile kosztuje w aptece?
  • 59 / 6 / 0
mieszanie kody z DXM pozwoliło mi obniżyć znacznie dawki, ale jednak zejście z 750 na 300 to za mało i chyba dorzucę. minus takiego rozwiązania jest taki, że u mnie DXM nawet w ilosci 75mg wyraźnie upośledza zdolność przełykania, więc syropek wchodzi niekomfortowo, a tabletki całkowicie odpadają.
  • 963 / 81 / 0
Jeśli środek antyhistaminowy weźmie się np. godzinę przed aplikacją opiatu, tak by zdążył się zmetabolizować, to reakcja alergiczna nie powinna wystąpić.
Druga sprawa to dobór odpowiedniej dawki owego preparatu, aby chemia zadziałała.
Zainteresował mnie termin "histaminowe pobudzenie".
1sza generacja wywołuje sedację oprócz oprócz kontry swędzenia.
Kolejne generacje zostały pozbawione tego efektu.
Jednak pobudzenie wygląda mi na reakcję indywidualną...
  • 2534 / 596 / 0
26 sierpnia 2022skullerekk pisze:
wie ktos jaki sklad ma toseina i ile kosztuje w aptece?
Nie ma czegoś takiego w polskiej aptece.Poza tym wystarczy parę sekund,żeby sprawdzić - 500mg kodeiny na 250ml.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 31 / 0
Jestem kolejna osobą która potwierdza że nastawienie ma ogromne znaczenie jaka fazę złapiemy po kodzie. Aktualnie tolerke mam taka że po roztworze z 750mg łapie Noddy i 600mg żeby zrobić się średnio. Niestety od dzisiaj farmaceuci w okolicy zaczęli knuć przeciwko mnie jakiś spisek i nie chcieli mi sprzedać narkotycznych leków na kaszel tłumacząc że "nie sprzedajemy w celach rekreacyjnych" nawet nie próbowałem się kłócić XDD udało mi się kupić tylko 390mg w postaci thio, zazwyczaj robię MWE żeby ograniczyć ilość sulfo ale dzisiaj mi się nie chciało więc po prostu pogryzlem tabsy i zapilem cola zero spodziewając się w sumie niczego. Poszedłem pod prysznic już nawet zapominając o tych tabletkach i tak mi weszło że teraz siedzę ugrzant jak jebany kot na grzałce, co prawda nie ma noddów i zajebania ale i tak jest mocno.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 3455 / 556 / 2
Co to jest MWE?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 31 / 0
Jest w kodeina FAQ opisane dokładnie, robię troszkę inna metoda ale na to samo wychodzi
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 109 / 31 / 0
WItam, od pewnego czasu (jakieś dwa tygodnie), nie biore kodeiny. Od paru dni czuje się bardzo dobrze (zadziwiająco dobrze). Nastrój w porządku, chamski głód przyjebania kody - nie ma, wspominanie dobrych lotów na kodzie - niemalże brak. Ogólnie mówiąc, bardzo dobrze. Wyszedłem do znajomych, częściej się uśmiecham - super. Jest jednak jedna rzecz. Niemalże non-stop odczuwam lęk wolnopłynący. Bez jakiegoś konkretnego powodu, wszystko fajnie dobrze, tylko cały czas ten niepokój. Mam świadomośc, że jest to w dużej mierze podyktowane ogólnym funkcjonowaniem mojej psychiki, wiem jednak również, iż jest to pewna luka po regularnym stosowaniu kodeiny. Ten lęk zawsze gdzieś tam był, zagłuszałem go kodą. Jest to dosyć złożone uczucie, ale najprościej zawrzeć je w ramach tegoż lęku wolnopłynącego. Wiadomo, najprościej byłoby pojechać do najbliższej apty, 20 minut i załatwione. W każdej chwili moge tak zrobić. Jestem przekonany, że w tym momencie 150'tka spełniłaby wszystkie moje oczekiwania. Chcę się jednak trzymać mojego postanowienia, a następne zażycie kodeiny (kiedykolwiek to nastąpi), chce żeby było podyktowane czystą na to ochotą, a nie chęcią wytłumienia jakichś negatywnych emocji. Pytam czy ktoś może miał podobnie i jakoś sobie poradził, ma na to sposób. Benzo nie wchodzi w grę ponieważ: 1. zjadłem wszystko %-D 2. Ileż można lecieć na benzo, chodzi mi o efekt długotrwały, a nie chwilową ulge. Niebawem (na wrześniu) lece do magika. Porozmawiam z nim o tym lęku bo na ten moment to jedyne co naprawde mnie ogranicza. Może jakaś pregaba(?), ale to już temat na osobny wątek.

Swoją drogą użytkownik @slodkapszczolka , z tym prysznicem to do mnie trafiłeś %-D . Nawet przez chwila mi przeszła myśl czy do apty nie pojechać.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.