Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 776 / 179 / 0
To jest bardzo zaufane źródło, zanim do niego dotarłem to dostawałem takie gówno że trzeba było pół wora zajebać żeby pojawił się jakikolwiek inny stan więc przestałem takie gówno kupować i postarałem się znaleźć kogoś kto nie sprzeda mi gówna tylko na prawde dobrą fete no i z tego co mówicie to trafiłem dobrze.

Co do tych zjazdów to gdzieś czytałem że im czystsza amfetamina tym mniejszy zjazd
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2659 / 559 / 0
To prawda, ale sporo w tym wypadku zależy też od sposobu używania i suplementacji. Jeśli to i to jest ok, to zjazdu prawie nie będzie.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 776 / 179 / 0
Suplementacji to żadnej nie mam. Witamin i minerałów to ja nigdy nie widziałem na oczy i może to jest błąd, a raczej na pewno jest to błąd bo podobno to nie jest jakieś placebo tylko na prawdę działa
  • 2659 / 559 / 0
Gdyby to było placebo i miało nie działać to chyba organizm by się ich nie domagał, nie?
To chyba normalne, że działają. Przy fecie najważniejsza jest suplementacja wapna i magnezu.
  • 776 / 179 / 0
Może właśnie brak suplementacji powodował u mnie takie zjazdy, ale bardziej stawiam że towar chujowy, mocno zanieczyszczony dlatego dawał takie zwały że się żyć nie chciało i palcem ruszyć nie dało
  • 2714 / 513 / 0
Generalnie jak już ćpacie fete z ulicy dobrze jest ją chociaż oczyścić acetonem.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 776 / 179 / 0
Opłaca się taki 1 gram oczyścić acetonem ? Przecież nic z tego nie zostanie, może 0,2-0,3
  • 2714 / 513 / 0
Chyba lepiej jest mieć 0.3 amfy niż 0.3 amfy i 0.7 wypełniaczy?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2659 / 559 / 0
Ja nawet 0,5 zawsze czyściłem, wiesz, wolę ojebać 80mg ,,czystej" fety niż 500mg jakiegoś gówna po którym będzie zjazd tysiąclecia i chujowe efekty.
Ja teraz się nie suplementuję dzien w dzień bo nie walę fety, w sumie nic nei walę teraz - ale jak futer ćpałem to sobie skompletowałem zestaw supli i to działało bardzo dobrze. Zero zjazdów, tak totalne zero.
  • 776 / 179 / 0
To następnym razem jak będe kupował będe miał na uwadze żeby to oczyścić, ciekawe czy coś się zmieni
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.