CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
137
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
100
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 701

ODPOWIEDZ
  • 1229 / 180 / 0
Dziwny Sen to pewnie sprawka mirtazapiny, bo leki tego typu często i gęsto je powodują. Ja jak wziąłem pare kropli jakiegoś lajtowego CBD w ciągu dnia (a mj pale codziennie) to mnie tak zmuliło że obaliłem z 5 kaw i dalej byłem jak zombie. Ale łep mnie nie bolał ani nic
  • 967 / 242 / 0
@rooney
Czyli masz słabo wytrenowany zestaw receptorów CB2 i niską tolerancję na cannabidiol.
Jaki to był olejek ? Ja generalnie przyjmuje dziennie ok 20 kropli 15% ( 4 x 5 ). Ilość która jest w stanie kierować moją tęsknotę w kierunku łóżka i snu to 1 ml 30% i to po dłuzszym czasie działania.
  • 525 / 55 / 0
Dodam jeszcze, że ta herbata z kwiatów konopi ma taki posmak zbliżony do pokrzywy, jeszcze taki nieco oleisty od tych nasion jakby. Jednak lepiej do tego celu się chyba sprawdzały topy, chociaż wtedy bardziej było tą goryczkę czuć ale musiałbym się zastanowić czy czegoś nie dodać żeby był smak przystępniejszy. Btw ktoś wie, czy picie tej herbaty mogło wpłynąć na histaminę czy coś? Alergię mam praktycznie bezobjawową a ostatnie dni mnie coś skóra zaczęła swędzić na całym ciele (nie jakoś uciążliwie ale wyczuwalnie).
  • 100 / 20 / 0
Muszę zwrócić honor tej odmianie Perla od Terre di Cannabis. Początkowo uznałem, że pachnie jak zwykła sieja. Po zmieleniu bukiet i smak jest całkiem ładny. Jednak gdybym miał zgadywać, czy ta odmiana ma terpeny z AK, to powiedziałbym że nie - wg mnie to pic na wodę z tymi opisami
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 180 / 0
14 maja 2020Kobyszcze pisze:
@rooney
Czyli masz słabo wytrenowany zestaw receptorów CB2 i niską tolerancję na cannabidiol.
Jaki to był olejek ? Ja generalnie przyjmuje dziennie ok 20 kropli 15% ( 4 x 5 ). Ilość która jest w stanie kierować moją tęsknotę w kierunku łóżka i snu to 1 ml 30% i to po dłuzszym czasie działania.
jakiś royal sensi cos takiego
  • 967 / 242 / 0
Bardziej chodziło mi o stężenie.
  • 1 / / 0
Mam problemy ze snem, ostatnio zacząłęm polić susz CBD :liść: i przyznaje że troche pomogło :)
  • 2714 / 512 / 0
Pomogło placebo, bo przy paleniu CBD ulega zniszczeniu przez zbyt wysoką temperaturę.
Jeśli nie możesz sobie pozwolić na zakup wapka kupuj olejek CBD.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1229 / 180 / 0
15 maja 2020Kobyszcze pisze:
Bardziej chodziło mi o stężenie.
10 % royal sensi.
  • 100 / 20 / 0
18 maja 2020UltraViolence pisze:
Pomogło placebo, bo przy paleniu CBD ulega zniszczeniu przez zbyt wysoką temperaturę.
Jeśli nie możesz sobie pozwolić na zakup wapka kupuj olejek CBD.
Mozesz doprecyzować? Część THC też się niszczy przy paleniu, a jednak wiemy że można się ujarać paląc, a nie tylko waporyzując. W dodatku temp. parowania CBD jest wyższa niż THC, więc wydaje się na logikę, że to THC powinno być bardziej poszkodowane przy paleniu, a nie CBD
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.