Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
@down
Dzięki za post, bo prawie już zamówiłem
Why can't you let me go?
Najlepiej zacząć od 1,5mg + 20% dawki na straty podczas palenia.
Domyślam się, że działanie przeciwbólowe jest dłuższe od narkotycznego, jak to w opiatach bywa. Przede wszystkim chodzi mi o sposób podania - mam sobie ten B-F w glikolu, dolewam tak z 1-3 mg do efajka i wapuję sobie luzacko przez cały dzień, tu maszek, tam maszek. To będzie jakieś 0,0coś mg per mach, ilości nieistotne dla działania rekreacyjnego, ale pytanie brzmi - czy zadziała w ten sposób przeciwbólowo jak trzeba (nie zamierzam przyjmować jednorazowo odmierzanych dawek, tylko właśnie mikrodawki razem z nikotyną jak sobię wapuję), co w moim mniemaniu powinno zadziałać trochę jak plastry przyklejane zgodnie z zaleceniami medycznymi i powoli wchodzące do systemu, taki wapowany XR, bez żadnego wejścia. Do tego drugie pytanie - czy taki sposób podania może łatwo doprowadzić do skręta? Bo BHP przy standardowym podawaniu wszelkich opiatów (jednorazowa dawka odmierzona na strzała albo szybkie spalenie całości) jest mi znane, natomiast zastanawia mnie coś takiego jak opisałem.
GruntToZiemia pisze:To będzie jakieś 0,0coś mg per mach, ilości nieistotne dla działania rekreacyjnego, ale pytanie brzmi - czy zadziała w ten sposób przeciwbólowo jak trzeba
Do tego drugie pytanie - czy taki sposób podania może łatwo doprowadzić do skręta?
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź i myślę, że B-F będzie dobrym pomysłem w takim razie.
Kilkudniowe przerwy - oby się udało i obyś trzymał się tego postanowienia.
Powodzenia.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.