Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Ogarnia ktoś temat smartshopow, gdzie się opłaca i gdzie warto zamawiać? Jeśli tak, to proszę o kontakt na priv. Z góry dziękuję.
Edit. Chodziło mi o sklepy internetowe z RC.
  • 123 / 7 / 0
Pracował ktoś tu przy przyjmowaniu zamówień (order picking) ?
  • 863 / 123 / 5
Tak. Prościej nie może być - niema się czego obawiać.
[ external image ]
  • 123 / 7 / 0
Potrzebnie będzie zaświadczenie o niekaralności?
  • 10 / 1 / 0
To zależy, w E&A wymagają zaświadczenia. Tylko nie daj się wpierdolic na coś typu zimna hala xpo tilburg...
  • 863 / 123 / 5
o, widze , że kolega też z Tilburga :) XPO to jeden wielki pierdolony haos. Godzin brak etc...
Nie zawsze jest potrzebne zaświadczenie o niekaralności
[ external image ]
  • 113 / 21 / 0
Jest ktoś z okolic eidhoven szukam dobrego dilera i meth ??
  • 94 / 9 / 0
Ja na xpo nie narzekam. Jako orderpicker nie jest zle a godziby sa ale fakt zawsze moglo by byc lepiej. E&alA wymaga zaswiadczeia o niekaralnosci. Bez tego nie dostaniesz pracy u nich
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
zostaje tempo-team. Adecco.

Ale z godzinami zawsze chujnia , chyba , że dostaniesz sie na odpowiedni dział
[ external image ]
  • 3277 / 935 / 5
Jest w chuj biur, a godziny zależą od Ciebie w głównej mierze - robisz dobrze to częściej cie biorą, chujowo to rzadziej.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.