Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Witam , kojarzycie może Tamol X egipski wynalazłem 225mg
  • 210 / 62 / 0
@rzeka tia, często mislabelowany i podrabiany. A co?
lol [*]
  • 13 / / 0
mój post został anulowany nic nie wnosił do tematu, nawiazujac to bede go miec w sumie od goscia ktory benzo wszystkie mial legit, zobaczymy. wgle beka bo to bedzie pierwszy raz z takimi substancjami
  • 708 / 75 / 22
Czy można bezpiecznie łączyć KWETIAPINĘ oraz tramadol? W wyszukiwarce interakcji leków jest ostrzeżenie o silnej interakcji. Kweta podbija trama?
  • 50 / 8 / 0
Jestem noobem trampkowym totalnym, na przestrzeni grzania od 10 lat waliłem to może ze 4 razy.
Śniło mi się, że dostałem TRAMAL Retard firmy STADA, we wcześniejszym śnie po 'zmyciu' tej 'otoczki' strasznie chujowo się to kruszyło (porównując powiedzmy do kody, MST, oxy)
Czy w tym gównie jest aż tyle wosku? Czy o co chodzi? Jak to umiejętnie zrobić? Bo 5 minut jebania z tym jest jak nie więcej, a kruszy się na taką dalej zbitą mase, zupełnie inaczej niż wcześniej wspomniane smakołyki.
smile junkie
  • 210 / 62 / 0
Tak, w stadzie jest pełno wosku i wypełniaczy, okropnie się to miażdży :c Możesz spróbować jak z mstkiem - żelazko i papier pergaminowy, ale to i tak niewiele da. Rozpuść w wodzie i chlup
lol [*]
  • 708 / 75 / 22
Nie rozjebie mi podroba wątrobowego? Spożyłem 10 tabletek (rozgryzionych) Poltram Combo Forte 75 mg + 650 mg. Zabezpieczyłem się 1800 mg acetylocysteiny (ACC), sporą ilością sylimarolu i kurkumy z pieprzem + dziurawiec. Poklepać, ładnie poklepało - mam jakąś tolerkę na opio - rąbałem przez lata kodeinę - ale od 5 lat jestem czysty.
???
  • 139 / 56 / 0
@global108 jednorazowy taki wybryk Ci raczej wątroby nie rozwali, ale na pewno zadowolona z takiej ilości parasyfu nie była. Następnym razem zrób ekstrakcję jak należy, szkoda zdrowia i to jeszcze dla takiego gówna jakim jest tramadol.
  • 1331 / 492 / 0
Ja bym nawet więcej NAC wziął na Twoim miejscu. 6500 mg jednorazowo to może i nie jest dawka śmiertelna, ale na pewno głupota. Dobre zabezpieczenie, jeśli nie masz mocno zajechanej wątroby to nie powinno się nic stać. Tylko tego nie traktuj jako radę na przyszłość "że można" tylko postaraj więcej tak nie robić. No i ta NAC apteczna ma słodziki i inne syfy masy tabletkowej, rozkurwia to z czasem florę jelitową, której też na pewno paracetamol z tramadolem i masa tabletkowa również z Poltramu nie pomogą. Jeśli masz jakieś SanProbi, najlepiej czerwone, to przyjeb do snu. W bieda wersji chociaż kefirek czy kiszonka.
  • 651 / 150 / 0
Dawka śmiertelna to 25g paracetamolu dopiero. Ja już nie pamiętam z jakiego powodu tak się stało, ale raz w życiu wpierdoliłem 10,5g parasyfu. I wtedy już dwa dni rzygałem. Na szczęście zdrowa wątroba jeszcze to przemieliła. 9g to jest taki kompletny max dla ZDROWEJ wątroby. Wyżej już ryzykuje się wyraźne skutki uboczne, porencjalnie śmiertelne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.