Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 515 / 0
No tak jest, jakby się cofnąć do moich trip raportów na Neurogroove to mnie 450-600 mg wypierdalało na IV plateau, jak czasami wracałem ze śpiączki to delirium, kosmici i inne chuje muje. Jak już spróbowałem esketaminy w NL pysznej oraz jakichś tam RC i wróciłem do Polski, to deks w tych ilościach dopiero co zaczyna działać. Zgodzę się też, że jest w chuj przereklamowany i jarają się nim głównie ludzie bez dojść do ketaminy, ale jakbym sobie dziś zjadł takie 900 z difenhydraminą na pusty żołądek to nadal jest to dla mnie dość unikatowe, przez komponentę serotoninową, czas działania no i ten pierdolony patusiarski rytuał wpierdalania 60 tabletek, srania, gorączki, rzygania i rozjebania sobie mięśni twarzy, chodu i konfuzję utrzymujące się długo po fazie właściwej. Chociaż pewnie jakbym się spytał czołowego dysoświra forumowego o coś podobnego pod kątem serotoniny, sigmy czy innej kurwy i spróbował co poleca, to bym jeszcze mniej w tym widział. Nadal jednak zostaje dla mnie ten aspekt rozjebania sobie wszystkiego na dobę, wodospad z dupy, rzyganie żółcią i tak dalej — jakiś mój nieuświadomiony wewnętrzny masochizm widzi w tym wartość, której ewidentnie tam nie ma XD tak czy siak przereklamowane w chuj, a mówi to człowiek, który po kilku latach na forum nadal nie może się pozbyć "najaktywniejszy w dziale: DXM", gdzie ostatni rok dwa to prawie nic tu nie pisałem.
  • 34 / 13 / 0
wczorajtosieniedzieje pisze:
Substancja dla ludzi którzy są na tyle mało zaradni, że nie potrafią sobie skołować ketaminy. Całkowicie sztuczna i przereklamowana faza, do tego maksymalne problemy z żołądkiem po spożyciu małej dawki, uczucie zatrucia na drugi dzień. Nie rozumiem całkowicie hajpu na to gówno, a jak ktoś leci na tym ciągiem to musi mieć nieźle korki wyjebane.
To że na Ciebie tak działa nie znaczy że na wszystkich, ja po deksie nigdy nie miałem problemów z żołądkiem, a na drugi dzień po porządnym tripie czuję się wręcz jak nowo narodzony.
  • 1443 / 515 / 0
Błąd. To, że u Ciebie nie ma takich dolegliwości nie znaczy, że wcale u większości one nie występują.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.