Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 29 / 0
[mention]oskar49[/mention] beżowo źołte? nie wiem jak ten kolor wytłumaczyć, może zdjęcie pomoże ale sory że słaba jakość
https://i.imgur.com/l4BboJR.jpg
W lato jadłem, niby 220 mg ale po połówce czułem niedosyt i wrzuciłem drugie pół i wtedy było już ok, więc wątpie w te 220.
  • 1 / / 0
Pytanie
Nazwa: Batman
Kolor: Żółty
Kształt: Elipsa
Logo: Batman (nietoperz) po obu stronach
Gdzie kupione: kujawsko-pom
Kiedy kupione: marzec 2018
  • 7 / / 0
Pytanie
Nazwa: ?
Kolor: Praktycznie czarna
Kształt: Okrągła
Logo: Obła Literka "A" z obu stron
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: luty/marzec 2018

Sampel trafiony na spróbowanie, lecz nikt nic konkretnego o tym nie wie :*)
Może ktoś na to trafił? Dop czy nie dop? :gun:

[ external image ]
czeslauf@tutanota.com
  • 291 / 7 / 0
Jadł ktoś ciastka w kształcie mordy tygrysa kolor beżowy lśniący w świetle tak samo jak pp z czaszka beżowe dość mocno wyczuwalny zapach XTC. P. S te pp z czaszka to typowy beżowy kolor pod brązowy pochodzący nie którzy mówią na nie złote. Widziałem je na data niby 220 a żółte pp 140. Jak ktoś jadł te lub tygrysy proszę o opinie pozdro
  • 94 / 7 / 0
znajomy jadl zolte warnery, zjadl dwa a mial dluga przerwe (chociaz wczesniej naduzywal) i mowil, ze nie poskladalo go za mocno obraz nie skakal
  • 1066 / 158 / 0
spotkał się ktoś ostatnio z pilssami na 4mmc lub 3mmc ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 6 / / 0
Nazwa: Bitcoin, BTC
Kolor: Zółty
Kształt: Okrągły
Logo: B, logo Bitcoina
Gdzie kupione: pomorze zachodnie
Kiedy kupione: 12.2017
Opis działania: Mocne pobudzenie, szczęka latała jak maszyna do mielenia. Działanie nawet mi się podobało, tylko że jednak wolałbym spożyć to w trochę mniejszym towarzystwie i tylko takim, które samo podjada ;). Plusem było to, że są mega tanie. Ogólnie, przyjemne

http://mindzone.info/aktuelles/achtung- ... 2-mg-mdma/
  • 4 / / 0
Pytanie
Nazwa: Volkswagen
Kolor: zielony
Kształt: okrągły
Logo: volkswagen
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Marzec 2018
Dodatkowe komentarze: Nie wiem czy brać na balety, podobno są jakieś inne :D
  • 14 / / 0
06 lutego 2018Saulin pisze:
Pytanie
Nazwa: Plata Plomo
Kolor: różowe
Kształt: prostokąt
Logo: Plata Plomo
Gdzie kupione:
Kiedy kupione:
Dodatkowe komentarze:

warto?
Najgorsze gowno jakie jadlam, po zarzuceniu jeden brak efektów, po drugiej cos zaczelo dziala ale tak jak by chcialo ale nie moglo, nie warto
  • 1 / / 0
19 marca 2018ZapuscDapsteb pisze:
Nazwa: Bitcoin, BTC
Kolor: Zółty
Kształt: Okrągły
Logo: B, logo Bitcoina
Gdzie kupione: pomorze zachodnie
Kiedy kupione: 12.2017
Opis działania: Mocne pobudzenie, szczęka latała jak maszyna do mielenia. Działanie nawet mi się podobało, tylko że jednak wolałbym spożyć to w trochę mniejszym towarzystwie i tylko takim, które samo podjada ;). Plusem było to, że są mega tanie. Ogólnie, przyjemne

http://mindzone.info/aktuelles/achtung- ... 2-mg-mdma/
u mnie to samo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.