Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kasy prze.....es na kodeine?
Ponizej 1000 zl
37
38%
Powyzej 1000 zl i ponizej 10000 zl
31
32%
Powyzej 10000 zl i ponizej 45000 zl
18
18%
Powyzej 45000 zl
12
12%

Liczba głosów: 98

ODPOWIEDZ
  • 3455 / 564 / 2
5 tysiecy rocznie x 6 lat wychodzi okolo 30 tys. Zl
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5362 / 961 / 0
Z pisiont zloty bo nie klepie.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1067 / 206 / 0
Na kodeine też sporo, ale jeden taki papierek z brownem to 10£ .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 516 / 111 / 7
Na razie ~ 130 ale to dopiero początek xd
  • 1211 / 616 / 0
Dużo za dużo, jakieś 10000 zł lekko poszło. Tylko, że ja to ćpałem jeszcze w czasach gdy za Antidol płaciło się w okolicach 6 zł, a więc trochę inne realia niż obecnie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 64 / 0
Zważając na to, że na jeden raz potrafiłem wydać ~100 zł, a takich razów było dużo, to kurwa... xD Nie wiem, nawet nie chcę myśleć. Jedno jest pewne - za dużo
?
  • 12800 / 2488 / 0
Mógłbym pewnie myśleć o otworzeniu własnej apteki... ale wydałem na kodeinę.
  • 2429 / 584 / 155
Jak byłam wjebana w kodę, to szło z 15 tysi (!) rocznie, więc już nawet obecnie za silne opio często tyle nie płacę. Ale wolę nie liczyć, ani nawet nie szacować, ile kasy na to poszło, bo chyba się załamię. Tym bardziej, że milionerką nie jestem, więc często cała kasa, którą w danym momencie mam, idzie na grzanie.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 5 / 0
Sporo, przeciętna cena 1 paczki Antidolu to ok. 16,50 zł (Wrocław). Licząc, że zawsze pije w 2 osoby potrzebuje 6 paczek = +- 100 zł. Za mną miesiąc zabawy i cztery razy z kodą? 400 zł. Kurde, dopiero teraz zdałem sobie sprawę ile w tej aptece poszło. Przerażające, a to zapewne dopiero początek..
  • 2429 / 584 / 155
Na samą kodeinę pewnie z 6-7 k w ciągu całego brania, o innych opio nie mówiąc, bo za tę sumę łącznie to bym chyba mogła sobie DOM wybudować.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.