2. alfa PvP - dzieło szatana, wiadomo.
3. pentedron - 10 minut fazy -> ale chujowo się czuję -> dorzutka -> ......... -> o kurwa worek się skończył -> paniczny bieg po kodeinę do apteki/ zdychanie
2) Hydroxyzyna - już 1 tabletka to doba wyrwana z życiorysu. Totalna senność i odmóżdżenie. Pytałem lekarza, dlaczego tak wybitnie źle na mnie działa - podobno pewien % ludzi ma "zmutowany" jakiś receptor(y).
3) Coś, co miało być MDMA, a było jakimś ścierwem w stylu DXM + amfetamina.
2. 3-MMC - za pokazanie mi euforii dopaminowo-serotoninowej, przez co teraz zawsze będę miał świadomość że może być "lepiej". "Klasyczne" empatogeny są pod tym względem łagodniejsze i nie zostawiają z pustką po zakończeniu działania.
3. DXM - od kiedy spróbowałem mixu mj+DXM, to sama mj przestała mi wystarczać, dopóki nie zmiksuję z dyso to czuję że czegoś brakuje (wcześniej tego nie miałem)
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2. Tytoñ kurewsko uzależnia, śmierdzi, drogie to i nic daży nie daje
3. Piperazyny sprzedawane jako extazy
2 MIND CANDY z dopalaczy na jakiś piperazynach i cholera wie jeszcze z co tam siedziało, tak ztruty przez ponad 30h nigdy w życiu nie byłem.
3. mj Chodź jak bym wcześniej przestał palić to by się tu nie znalazła bo po około 1.5 roku miłej i wesołej przygody częstęgo palenia kilka razy w tygodniu później na przemian ze spice goldem, silver, smoke<-- po nich było zawsze bardzo wesoło :D ale zdelegalizowali :/ po samej trawie zacząłem łapać paranoje i odrealnienie ale dalej paliłem jeszcze około roku z myślą że może teraz będzie miło i wesoło jak wcześniej :nuts: jednak te negatywne stany stawały się mocniejsze i zdarzały się coraz częsciej więc dałem sobie spokój bo same szkody mi to wyrządzało i robiłem się coraz bardziej wycofany i mało pewny siebie im dłużej paliłem z czasem to minęło jak przestałem palić ale potrzeba było czasu :old:
2. alfa
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.