Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 53 / 1
1. Każdy fluorowy kannabinoid - paranoje, schizy, zapierdalające serce
2. alfa PvP - dzieło szatana, wiadomo.
3. pentedron - 10 minut fazy -> ale chujowo się czuję -> dorzutka -> ......... -> o kurwa worek się skończył -> paniczny bieg po kodeinę do apteki/ zdychanie
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12825 / 2496 / 0
1) kodeina - kiedyś kochałem za cudowne działanie, teraz nienawidzę za tyle spierdolonych lat i otwarcie furtki na mocniejsze opio

2) Hydroxyzyna - już 1 tabletka to doba wyrwana z życiorysu. Totalna senność i odmóżdżenie. Pytałem lekarza, dlaczego tak wybitnie źle na mnie działa - podobno pewien % ludzi ma "zmutowany" jakiś receptor(y).

3) Coś, co miało być MDMA, a było jakimś ścierwem w stylu DXM + amfetamina.
  • 1152 / 230 / 7
1. pentedron - pobudza, ale nie daje mi żadnego high'u umysłowego ani euforii, za to powoduje chęć dorzutek (bo "może będzie lepiej") i zwałę. Dla mnie substancja nie ma żadnych plusów.

2. 3-MMC - za pokazanie mi euforii dopaminowo-serotoninowej, przez co teraz zawsze będę miał świadomość że może być "lepiej". "Klasyczne" empatogeny są pod tym względem łagodniejsze i nie zostawiają z pustką po zakończeniu działania.

3. DXM - od kiedy spróbowałem mixu mj+DXM, to sama mj przestała mi wystarczać, dopóki nie zmiksuję z dyso to czuję że czegoś brakuje (wcześniej tego nie miałem)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 246 / / 0
1. alkohol uzależniał bardzo powoli po trzech latach picia "kilka piwek w barze co kilka dni" skończyło sie na ciagach półrocznych z vodka.
2. Tytoñ kurewsko uzależnia, śmierdzi, drogie to i nic daży nie daje
3. Piperazyny sprzedawane jako extazy
  • 88 / 3 / 0
1. AM-2201, stargało niesamowicie, do rzygania aż
2. marihuana - działa na mnie wybitnie mocno, może 10% moich zabaw z nią kończy się dobrze (czyli nie rzygając)
3. alkohol+MXE (czyli 200% najebania)
  • 10 / / 0
1 MDPV - Paranoje masakryczne po może 20 minutach niby lepszego samopoczucia, blee
2 MIND CANDY z dopalaczy na jakiś piperazynach i cholera wie jeszcze z co tam siedziało, tak ztruty przez ponad 30h nigdy w życiu nie byłem.
3. mj Chodź jak bym wcześniej przestał palić to by się tu nie znalazła bo po około 1.5 roku miłej i wesołej przygody częstęgo palenia kilka razy w tygodniu później na przemian ze spice goldem, silver, smoke<-- po nich było zawsze bardzo wesoło :D ale zdelegalizowali :/ po samej trawie zacząłem łapać paranoje i odrealnienie ale dalej paliłem jeszcze około roku z myślą że może teraz będzie miło i wesoło jak wcześniej :nuts: jednak te negatywne stany stawały się mocniejsze i zdarzały się coraz częsciej więc dałem sobie spokój bo same szkody mi to wyrządzało i robiłem się coraz bardziej wycofany i mało pewny siebie im dłużej paliłem z czasem to minęło jak przestałem palić ale potrzeba było czasu :old:
  • 119 / 4 / 0
1. Dopy ze stacjonarnego
2. alfa
  • 50 / 4 / 0
1. bieluń
2. 2-CP
3. Bromodragonfly
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 5985 / 1237 / 43
metkat, MDPV, benzydamina. Ale i tak od czasu do czasu przyćpie.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 478 / 22 / 0
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.