Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 554 / 14 / 0
Poznan/ okolice Poznania. W razie czego dysponuje miejscem do konsumpcji.
Okolic nie znam kompletnie.
  • 8 / / 0
Winogron czemu takich dżentelmenów jak Ty nie ma w mojej okolicy :rolleyes: ponawiam pytanie Bielsko-Biała Cieszyn Szczyrk Żywiec ktokolwiek ...

Ps. nie jestem z gimbazy mój rocznik zacny 89 i podobno nie jestem taka brzydka :cool:
  • 188 / 7 / 0
Wroclaw/Okolice. Szukam doswiadczonego grzybiarza do wspolnych polowan ;-)
  • 92 / 4 / 0
Gliwice i okolice (śląskie)- znam kilka miejscówek ale chętniej poszukam nowych ^^ ( ale jak wiadomo narazie jest susza, trzeba czekać na deszcz :( )
Jbc pw.
PS. Jeśli masz mniej niż 16 lat to lepiej nie pisz :3
Ostatnio zmieniony 04 października 2013 przez obibok, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 6 / / 0
Hej, szukam kompana, który pokaże mi co i jak, gdyż od dwu lat nie udało mi się znaleźć do tej pory żadnego grzybka :P mimo wszystko jestem cierpliwy i szukam dalej! Gdyby znalazł się jakiś dobry samarytanin to będę dozgonnie wdzięczny!

Jestem z okolic Szczecina, w razie potrzeby mogę odwiedzić okolice do 100km od Szcz.

Dobry człowieku odezwij się do mnie! ;)
Natura kocha odwagę ! :)
  • 488 / 13 / 2
Tosca pisze:
Winogron czemu takich dżentelmenów jak Ty nie ma w mojej okolicy :rolleyes: ponawiam pytanie Bielsko-Biała Cieszyn Szczyrk Żywiec ktokolwiek ...

Ps. nie jestem z gimbazy mój rocznik zacny 89 i podobno nie jestem taka brzydka :cool:
Aż się dziwię że jeszcze nikt nie odpisał na taki anons :D

Chętnie poznam kogoś z powiatu Kłodzkiego na jakieś wspólne grzybienie, może nie w najbliższym czasie, ale ogólnie ; ) W tym roku miałem swój pierwszy mini sezon i znalazłem kilka miejscówek, oraz kilkadziesiąt grzybów ;) Większosć wszamałem, z 20 dałem kumpeli.
  • 117 / 2 / 0
Tosca możesz przyjechac w bieszczady. Zbierałaś już?
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Czy ktoś wybiera się może do Kampinosu? Znam pewne miejsce na razie teoretycznie - mówiono mi, że jest dobre, ale nie miałam okazji się tam wybrać, a odrobinę się boję sama snuć się po odludziu. Preferowane towarzystwo żeńskie. :)
  • 7 / / 0
Zachodniopomorskie-ktoś chętny na wspólne łowy?
  • 510 / 53 / 1
Wielkopolska - okolice I stolicy, ktoś coś?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.