Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
Mam diklazepam w postaci białych pigułek z podziałką, nigdy żadnych benzo nie brałem.
Proste pytanie, ile tego źryć ?
  • 114 / 1 / 0
killingFORreligion pisze:
ile tego źryć ?

Jak najmniej.

A tak serio, to biale tabletki to pewnie 1 mg. Mnie z zerowa tolerancja zaczely robic dawki dopiero od 2 mg. W sensie, ze bylem w stanie zasnac na pare godzin, bez brania kodeiny na noc. (Tak definiuje czy benzo mnie 'robi').
  • 1 / / 0
Jaki jest okres półtrwania diclazepamu?
Uwaga! Użytkownik affomg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 703 / 40 / 0
Na wiki piszą, że aktywny metabolit diklazapamu to delorazepam z okresem półtrwania 60-140 godzin. Dla samego diklazepamu nie znalazłam takich danych w internetach.
Co do samej substancji, w dawce 1mg daje przyjemne rozluźnienie i dobry humor, jest po prostu dobrze :-) (W spojlerze luźne dygresje na temat mojego stosunku do benzo)
Spoiler:
Nie poleciłabym dikla na sen, bo rozkręca się długo i powoduje wprawdzie lekkie rozespanie i rozleniwienie, ale wątpię, czy pomogłoby na ciężką zwałę w kryzysowej sytuacji, kiedy np. trzeba się wyspać przed pracą po całym dniu i wieczorze na ketonach. To raczej benzo zabawowe. Jestem prawie pewna, że pomogłoby osobie z lękami w załatwianiu codziennych spraw, nie powodując przy tym zamuły. No, ale to już niech każdy sam dla siebie określi, czy warto się znieczulać zamiast pracować nad sobą. Jeżeli ktoś nie widzi dla siebie innego wyjścia to takie benzo jak dikla może pomóc.
Doświadczenie mam z rolkami, alprą, klonami, dikla i etizolamem (no i zolpi, jeżeli to się liczy). Dikla jest w moim odczuciu najspokojniejsze i najmniej zamulające.
  • 1628 / 196 / 0
Nie poleciłabym dikla na sen, bo rozkręca się długo i powoduje wprawdzie lekkie rozespanie i rozleniwienie, ale wątpię, czy pomogłoby na ciężką zwałę w kryzysowej sytuacji, kiedy np. trzeba się wyspać przed pracą po całym dniu i wieczorze na ketonach.
Ja myślałem raz, że pomoże. Efekt? Zjadłem 2 czy 3 mg po nocy z 3-mmc i tylko leżałem w łóżku jakiś "zajebany"(bo tak najlepiej ten stan można określić) z myślą "KURWA". I cały dzień minął mi też pod takim hasłem. Już etizolam lepszy do usypiania się.
  • 21 / / 0
Co lepsze na sen i zwale po 6apb diklazepam czy eti?
  • 10 / / 0
goscu4 pisze:
Co lepsze na sen i zwale po 6apb diklazepam czy eti?
Na zejścia zdecydowanie eti. Najlepiej przepite piwkiem lub dwoma. Dikla przyjęte w takich sytuacjach bywa niewyczuwalne (przynajmniej w dawkach do 4mg. Łatwo więc policzyć, że eksperymentowanie z większymi dawkami najzwyczajniej się nie kalkuluje, bo taka ilość eti niemal zawsze załatwia sprawę, ale bez tolerki najlepiej zacząć od 1mg).
  • 19 / / 0
Diclo to zdecydowanie najbardziej prospłeczne benzo spośród mi znanych (rolka, alpra, klon, eti ). Zależy jakiego efektu od tej grupy leków oczekujesz. Ja doceniam brak zmulenia mimo istotnego wyluzowania i dobry humor bez benzowego nieogaru. Nie nadaje się do usypiania (tu bezdyskusyjnym królem jest estazolam), średni w redukcji zjazdu po stimach.
  • 247 / 1 / 0
Ja jednak nie przepadam za diklazepamem. Mnie osobiście to zamula, spać mi się chce pół dnia, nic mi się nie chce po tym robić. Etizolam jest jakoś lepszy dla mnie, lżejszy, nie zamulający- jadłem dużo diazepamu i pewnie dlatego mi bardziej odpowiada ETI. Diklazepam działa bardziej w stronę klona.

Mogło być już to pytanie, przepraszam nie mam czasu czytać. W pracy często robią testy na mocz. Czy benzo takie jak diklazepam i etizolam ma prawo wyjść na takich testach?
  • 1203 / 21 / 0
dikla jak i eti powinny pokazać wynik pozytywny przy testach na mocz na benzo.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.