ODPOWIEDZ
  • 469 / 29 / 0
150 mg i jest grubo, ale bez rozpierdolu widzianego z zewnątrz if you know what I mean. Seks to sobie po tym odpuść, słaby afrodyzjak.
  • 183 / 2 / 0
kiper pisze:
Seks to sobie po tym odpuść, słaby afrodyzjak.
Dlaczego? Skoro jest podobne do 6-APB i niby bardziej stymuluje to nie powiedzialbym, zeby odpuszczac sobie z gory sex po tej substancji. Nie powiem - po 6/5 APB jest spore rozleniwienie i rozplyniecie i nie tryskam za bardzo checia do kochania sie, ale wiem ze dla chcącego nic trudnego i raz np. na sylwestra z dziewczyna po 250mg na leb (w dwoch oddalonych od siebie dwugodzinnym odstepem dawkach) przezylem trwajacy 6h sex zycia, cos pieknego, takze nie przekreslalbym tej kwestii z gory. ;-)
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2013 przez Zatox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 190 / 2 / 0
Ostatnio sprobowalem w dawce okolo 125mg oralnie i bardzo spodobala mi sie ta substancja - bardzo mile cieplo, swietna poprawa nastroju, mila euforia, niezla empatnia oraz mila stymulacja (absolutnie nie odczulem uczucia "noszenia", spokojnie mozna usiedziec na miejscu) do tego duza chec do rozmowy ale bez jakiegos slowotoku i gadania glupot na sile.

Mam tez kilka pytan zwiazanych z ta substancja. Jak jest z tolerancja jesli chodzi o ten zwiazek czy rosnie szybko i trzeba mocno zwiekszac dawki? Czy ktos probowal ciagu na tej substancji w dawkach okolo ~100mg? Czy jest to bezpieczne?
  • 4807 / 268 / 0
Nie polecam łączyć z GBL. Wykrzywia fazę w kierunku schiz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 184 / 1 / 0
Czy jest sens zarzucać dzień po dniu 100-150mg? Efekty będą mocno stłumione, normalne czy wyjdzie kompletnie krzywa faza?
  • 2334 / 9 / 0
Powinno być dużo słabiej.
  • 183 / 2 / 0
Ile mg 5-MAPB bedzie odpowiadać 200mg 6-APB? Mniej - wiecej 150mg 5-MAPB = 200mg 6-APB ???
  • 578 / 14 / 0
Miesiąc przerwy na regenerację jak przy MDMA.
Nie dorzucamy bo będzie zjazd.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 183 / 2 / 0
@kiper O.o Ładnie masz najebane idioto, nie wiem nawet o co Ci biega. Zapytałem bo chcę sobie dopasować odpowiednia dawkę, nie wiem o chuj Ci chodzi.
  • 184 / 1 / 0
5-MAPB wrzucone w ilości ~100mg na audioriverze około 24, wejście mniej więcej 50-70 minut bo żołądek dość pełny, żadnego bodyloadu nie uświadczyłem. Zaczęło się od lekkiej stymulacji i poprawienia humoru, oczy w tym momencie już są wyjebane dość mocno, delikatny szczękościsk ale to też przez jakiś czas, raz na jakiś czas. Generalnie z tego, co wyczytałem spodziewałem się, że euforia wcale nie będzie mocna i długa, podobnie z empatią, natomiast u mnie było zupełnie inaczej, przez bite 5 godzin miałem na twarzy uśmiech od ucha do ucha, empatię na poziomie, na którym przytulałem się do każdego znajomego i mówiłem im, że ich kocham, do losowo napotykanych dziewczyn mówiłem, że jest najwspanialsza na świecie, po czym tuliłem mocno i długo, przejmowałem się strasznie jak komuś się działa krzywda, ale te pozytywne wrażenia też były mocno spotęgowane, taniec z 2 dziewczynami też na empatogenach, w którym cały czas się przytulacie to jedna z najlepszych rzeczy w całym tym tripie. Stymulacja nie jest jakaś kosmicznie mocna ale jest zauważalna, serce skakało jak szalone ale to dlatego, że tańczyłem praktycznie cały czas bez przerwy, po 5-MAPB nie da się ustać w miejscu jak słyszysz muzykę (której odbiór również jest wspaniały), tańczyłem do ok. 8 i wtedy już praktycznie nie odczuwałem żadnego działania. Dodam jeszcze, że substancja działa falowo (10 minut jest bardzo dobrze, kolejne 15 jest zajebiście i tak dalej) no i wypiłem w trackie tripa 2 litry wody, zjazdu nie było żadnego, kłopoty z uśnięciem co najwyżej ale to też prędzej spowodowane ogólnym hałasem na terenie festiwalu.
Serdecznie polecam, szczególnie jeżeli będziecie w towarzystwie dobrych znajomych, bo rozmawia się w takim gronie świetnie i człowiek czuje doskonale.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.