Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 147 / 1 / 0
Re: Bongo
Nieprzeczytany post autor: Ganjalf »
2 czesciowe bonio w pierwszej czesci goraca w drugiej lodowata. Jakies pytania?;] Oczywiscie na wlasne oczy takiego nie widzialem. Hashbean takie miał jeśli znacie gościa;) Polecam na YT.
nawet w Polsce można takie cuś skryncić.
www.bongs.pl tam mata dodatkowe nasadki na armate(trza zapierdolić dodatkowom przjesciuffke na cybuch) i jusz mamy 2-zbiornikowe bongo.

jeszcze jak burżuje jedne majom lodowe, to moszna wpjerdolic zimnom wode, ciepuom wode i lut na to ale to marnotrastfo zasobuf naturalnyh

ja żem sie wybulił, skręciłem ustrojstwo, cienszko siem scionga machy ale za to wypierdala w pachy
i paczta dzieci, niby 100 lat za mudżynami z afryka a jednak możem mieć wuasne dwuzbiornikowe bongo z potrujnom filtracjom
  • 250 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kvjon »
Ganjalf pisze:
(...)a jednak możem mieć wuasne dwuzbiornikowe bongo z potrujnom filtracjom
Czyli kurwa co? 2 zbiorniki i trzecia filtracja to zęby? Czy o chuj chodzi?
  • 147 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganjalf »
Czyli kurwa co? 2 zbiorniki i trzecia filtracja to zęby? Czy o chuj chodzi?
!!
Pisauem przeta
to moszna wpjerdolic zimnom wode, ciepuom wode i lut na to
tszecia filtracja to lut, wygyrwa pan program yeden z dziesieńciu, nagroda to mięsięczny pobyd w luksusowym spa MONAR

po przejściu pszes taki system filtrowania nawet niemowlak mosze napierdalać buchy smierdziuchy

bez kaszlunku
  • 250 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kvjon »
A to sory:) juz jasne wszystko jak te buchy

śmier
dziu
chy
!
  • 95 / / 0
Witam,
Czytając ten temat wiem już, że bongo najlepiej kupić szkle, no i że fajnie, jak jest wysokie ; )
Ale czy naprawdę nie warto kupić małego, kilkunastocentymetrowego? Takie małe jest wygodniejsze, można je zabezpieczyć i wsadzić do plecaka na przykład. Chociaż z drugiej strony, może lepiej wydać pare złoty więcej i kupić porządne, większe bongo?
Pozdrawiam.
  • 221 / 2 / 0
jest jakies miejsce gdzie skupuja uzywane bongosiki?
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
czemu szklane jest lepsze od akrylowego?
  • 5299 / 106 / 0
Bo akrylowe jest lepsze od szklanego. Bo zdania się wielkim literem zaczyna. Bo jeszcze jeden durny post będę musiał zaakceptować i nie zostaniesz dobrze zaakceptowany
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 11 / / 0
A ja jak zwykle jak Filip z konopi :cheesy: Pytanie z innej beczki %-D Trochę się dziś naszukałem i za cholerę nie mogłem znaleźć odpowiedzi. Pytanie iście laickie więc proszę nie bić. Zakupiłem sobie małe szklane bonio i dostałem do niego takie sitka typu łyżeczka/durszlak czy jak to się tam zwie. I... nie wiem jak to tam zamontować :blush: znalazłem jakiś tam sposób, ale ani to wygląda, ani to poręczne nie jest. Bardzo bym prosił o pomoc :-)
Z góry dziękuję
  • 656 / 12 / 0
wygiac podziurkowa czesc by weszla na dno cybyna :-p
a jak w małym boniu, maly cyban i mala dziurka to nie trzeba zadnego sita, wystarczy troche wiekszy pączek na dół i na niego mozna juz tez pyłki sypac
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.