unikają wystąpień publicznych TAK
unikają jedzenia i picia w miejscach publicznych TAK
nie odzywają się w obecności innych NIE (chociaż zwykle mało się odzywam)
unikają rozmów, zwłaszcza z osobami, które są dla nich autorytetem NIE
nie mogą pracować, gdy ktoś na nie patrzy NIE
prowadzą najczęściej samotniczy tryb życia TAK
A moje pytanie brzmi -czy mam fobię społeczną? czy dostanę benzo na moją przypadłość? :cheesy:
60%, zdałę! :yay:
SpecMan napisał:
"W podstawówce byłem kimś rodzaju przywódcy, byłem przewodniczącym klasy. Lubiłem być w centrum uwagi bo to się równało z jakimiś tam zyskami, szacun u kolegów/koleżanek, Przedstawienia, opowiadanie dowcipów przed cała klasą."
TheRealSlimShady pisze:Wg. Wikipedi osoby cierpiące na fobię społeczną:
unikają wystąpień publicznych TAK
unikają jedzenia i picia w miejscach publicznych TAK
nie odzywają się w obecności innych NIE (chociaż zwykle mało się odzywam)
unikają rozmów, zwłaszcza z osobami, które są dla nich autorytetem NIE
nie mogą pracować, gdy ktoś na nie patrzy NIE
prowadzą najczęściej samotniczy tryb życia TAK
A moje pytanie brzmi -czy mam fobię społeczną? czy dostanę benzo na moją przypadłość? :cheesy:
60%, zdałę! :yay:
eso pisze:dostaniesz ssri i medal za wyjatkowa osobowosc.
Pisali mi tylko Seroxat po którym czułem się fatalnie. Biorę teraz na własną rękę 2mg-4mg klona 1-2 razy na tydzień, czasem rzadziej staram się nie brać bez potrzeby, bo nie biorę rekreacyjnie. Najgorsze jest nie wychodzić z domu, bo to pogarsza stan. Najgorzej kiedy nie ma ucieczki a zdarzy się atak lęku = tragedia.
Kiedyś moja karta w sklepie nie zadziałała, przez co trzęsłem się jak stary dziadek z Parkinsonem, chociaż oni nawet tak się nie trzepią. Kasjerka mówiła do mnie żebym się uspokoił miłym głosem, a szmata się ironicznie śmiała. Jak ktoś tu napisał ludzie to chuje i wbrew co twierdził psychoterapeuta życzą jak najgorzej.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.