Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Wg. Wikipedi osoby cierpiące na fobię społeczną:

unikają wystąpień publicznych TAK
unikają jedzenia i picia w miejscach publicznych TAK
nie odzywają się w obecności innych NIE (chociaż zwykle mało się odzywam)
unikają rozmów, zwłaszcza z osobami, które są dla nich autorytetem NIE
nie mogą pracować, gdy ktoś na nie patrzy NIE
prowadzą najczęściej samotniczy tryb życia TAK

A moje pytanie brzmi -czy mam fobię społeczną? czy dostanę benzo na moją przypadłość? :cheesy:

60%, zdałę! :yay:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015 przez MartwyNarkoman, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 19 / 0
Nie bo jest 3 na 3, musiałbys miec 51%< na zielono :) :) :)

SpecMan napisał:
"W podstawówce byłem kimś rodzaju przywódcy, byłem przewodniczącym klasy. Lubiłem być w centrum uwagi bo to się równało z jakimiś tam zyskami, szacun u kolegów/koleżanek, Przedstawienia, opowiadanie dowcipów przed cała klasą."

%-D
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3964 / 150 / 0
TheRealSlimShady pisze:
Wg. Wikipedi osoby cierpiące na fobię społeczną:

unikają wystąpień publicznych TAK
unikają jedzenia i picia w miejscach publicznych TAK
nie odzywają się w obecności innych NIE (chociaż zwykle mało się odzywam)
unikają rozmów, zwłaszcza z osobami, które są dla nich autorytetem NIE
nie mogą pracować, gdy ktoś na nie patrzy NIE
prowadzą najczęściej samotniczy tryb życia TAK

A moje pytanie brzmi -czy mam fobię społeczną? czy dostanę benzo na moją przypadłość? :cheesy:

60%, zdałę! :yay:
dostaniesz ssri i medal za wyjatkowa osobowosc.
niedojebanie genetyczne
  • 3854 / 316 / 0
Wychodzi na to, że żem też zdau :-p
eso pisze:
dostaniesz ssri i medal za wyjatkowa osobowosc.
Medal niech nam przyznajo w jakimś ciemnym, i mało uczęszczanym miejscu, ofkz.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3964 / 150 / 0
pozna noca w opuszczonej hali poza miastem, wiadomix.
niedojebanie genetyczne
  • 42 / / 0
Wszystko na TAK. Czas chyba wrócić do paroxetyny bo coś GBL nie działa na to .
  • 410 / 19 / 0
Zane ratyxyny czy bgl. Wychodisz z buzia poniesiona wsyko wpatrujacae rakiet sprzeżmierzenca na niebie. Wchdzisz do sszkoy i pacy z taka aureola, ze cala ludnśosc musi sie bac,musisz ich starsaszyc nie wiem jak ale to judna metoda. jezlie beda sie ciebie bali to onie zlapia foie spoleczna przed toba a ty ze swojej sie wyleczysz :)
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Medal może nie, ale możemy liczyć na żółty dyplom.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Ja mam FS i w zasadzie nie pomógł mi psychoterapeuta ani dwóch psychiatrów.
Pisali mi tylko Seroxat po którym czułem się fatalnie. Biorę teraz na własną rękę 2mg-4mg klona 1-2 razy na tydzień, czasem rzadziej staram się nie brać bez potrzeby, bo nie biorę rekreacyjnie. Najgorsze jest nie wychodzić z domu, bo to pogarsza stan. Najgorzej kiedy nie ma ucieczki a zdarzy się atak lęku = tragedia.
Kiedyś moja karta w sklepie nie zadziałała, przez co trzęsłem się jak stary dziadek z Parkinsonem, chociaż oni nawet tak się nie trzepią. Kasjerka mówiła do mnie żebym się uspokoił miłym głosem, a szmata się ironicznie śmiała. Jak ktoś tu napisał ludzie to chuje i wbrew co twierdził psychoterapeuta życzą jak najgorzej.
  • 219 / 18 / 0
W wypadku fobii społecznej większy sens ma zmiana psychoterapeuty, niż psychiatry. Jeśli trafi się na terapeutę w pracującego w granicach nurtu, który nam nie pasuje, sesje będą mało skuteczne. No i jeśli chodzi o behawioralny aspekt terapii, większość roboty masz do odwalenia sam. Możesz zacząć od zaprzestania ekstrapolacji czegokolwiek co dotyczy ludzi. Owszem, czasem życzą jak najgorzej, często jednak wręcz przeciwnie. Nie dając sobie rady z nerwicą społeczną raczej masz większe szanse spotkać się z tymi pierwszymi, albo ukryć drugich pod bezsensownymi projekcjami. Każdy spotyka, od czasu do czasu poznaje i obcuje mniej lub bardziej dobrowolnie ze skurwysynami. Marny powód, żeby dodatkowo utrudniać sobie życie (vel: mimo trudności, powodzenia w wyjściu z Twojej fobii. ;-) ).
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.