Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Wymioty po 100g? Ty lepiej kredki na wrzesień kup. Juz Ci tłumaczę: nie pij.

Pamietam jak sobie raz przysiadlem z 0,7, to właśnie wtedy odkryłem alkoholowy rush, wazne by ostro zacząć i nie odpuszczac, jak zaczyna wchodzić to klekajcie narody. Była to moja pierwsza przepustka na wytrzezwialke %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 468 / 25 / 0
Odkurzam. Euforia alkoholowa objawia się u mnie szczególnie po wódce pitej w dość szybkim tempie (wesele, urodziny, jakaś okazja) Wtedy wszyscy walą i są rozochoceni do tańca, wygłupów itp. Na przykład nie wyobrażam sobie iść na czyjeś wesele i popijać piwka, bo zamulą, a tak to bania, bania, bania i wjeżdża ta euforia, którą trzeba podtrzymywać oczywiście pijąc kielon za kielonem, ale do pewnego czasu, bo można przesadzić i wjechać pod stół ;)
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.