Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 268 / 0
Mówiąc ogólnie, rewelacji po takich ilościach bym się nie spodziewał, są one jednak rozsądne i pochwalam takie podejście przy pierwszych próbach z miksem różnych substancji. Sam przymierzam się do połączenia 2C-P i 6-APB licząc na co nieco euforii, której w trakcie tripów na samym 2C-P najzwyczajniej mi brakuje. Najgorsza jest nieprzewidywalność tego pierwszego, to jak rzucanie monetą, nigdy nie wiem czy dawki w granicach 12-15mg dadzą mi wielogodzinną stymulację i silny bodyload, czy też działanie będzie bardziej skupione na aspektach psychicznych. Częściej zdarza mi się pierwsza opcja, co szczerze mówiąc coraz bardziej mnie do tej substancji zniechęca. Stąd pomysł na powyższy miks w ramach pożegnania z tą fenyloetyloaminą. Dotychczas używałem 2C-P tylko gdy efekty benzofurana wyraźnie zanikały i działanie było wyraźnie bogatsze.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 207 / 4 / 0
Light miałem dokładnie to samo. Mentalnie euforycznie było na samym 2C-P po prostu cholernie czysto, wręcz sterylnie...ale w miksach to co można zrobić to ogień. Ja akurat sprawdziłem opcję + tryptamina i było przepysznie. Sądzę, że z czymś euforyczno empatycznym będzie równie pięknie może bez wizualnego rokoko ale za to mentalnie powinno być rozkosznie.
2C-P powróciło do menu i będzie gościć dużo częściej niż dotąd.
  • 4807 / 268 / 0
@up
Która to była tryptamina. Zdarzyło mi się pomieszać 2C-P z niewielką ilością 4-AcO-DMT co zaowocowało dość nietypowymi OEV-ami. Wszystko wyglądało jakbym poruszał się pod wodą, dosłownie, momentami obraz tak się zlewał że dla własnego bezpieczeństwa musiałem się położyć.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 227 / 5 / 0
jak najlepiej połączyć 12-15 mg 2C-E z około 100 µg LSD, co by najbardziej się ponakładało? może jakieś modyfikacje dawek ? [lsd więcej nie mam] jak z tego wyciągnąć najciekawsze efekty? ;)
  • 204 / 4 / 0
Ja bym wziął samo LSD ;)
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 2362 / 29 / 0
weź LSD i jak będziesz na peaku, czyli po około 1.5 h wciągnij nosem całe 2C-E które masz. To najlepsza opcja na wyciągnięcie maksymalnych efektów z tego co masz
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 227 / 5 / 0
Ja mam trochę więcej dwacka, tylko nie chciał bym, żeby przytłumił L za bardzo. Ale sam nie wiem czy się decydować teraz na taki miks - może poczekam jednak jak uda się więcej kwasu posiąść to coś poeksperymentuje może :) niemniej dzięki za rady - co do wciągania to trochę się boję BL, raz w życiu wessałem do nosa trochę aco-DMT i przez ponad godzinę trząsłem się jak bym miał zamarznąć itp. strasznie niemiło poczułem ciało. Może z 2C-E będzie inaczej, bólu jak coś, to się nie boję :)
  • 2334 / 9 / 0
Nie liczyłbym, że po 2C-E będzie lżej niż po 4-AcO-DMT... chociaż może będziesz tym jednym na 100 i siądzie Ci spoko.
Sam nie wciągnąłbym na peaku żadnego psychodelika, żadnej fenyloetyloaminy z mocnym bodyloadem. W sumie to już chyba nigdy nie wciągnę żadnego 2c-x'a po tych kilku testach z 2C-E i p. Blee... ten jebany mindfuck + rzyganie + drgawki + wiertarka w nosie + wiele innych atrakcji.
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1425 / 81 / 0
Jak się 2C-I miesza z euforycznymi ketonami ? (a szczególnie z metylonem i może jeszcze 4 mec).

Z tego co wiem jeden kolunio mieszał 15g 5-meo-mipt z 1kg 4-MEC/methylone, ale teraz ma braki w dostawie 5-meo-mipt i padło na 2C-I. (a może zamiast 2C-I zorganizować 2cb? , bo 2cb w nieduzej dawce sprawdzi się na disko ę też ekonomie (mam 2C-I duzo tańsze od 2cb). Ja brałem tylko 2cb, a 2C-I nie..ale jak nie jest jaka,s kolosalna różnica w warunkach raczej towarzystkich/dyskotekowych to nie ma co przepłacać za 2cb tylko brac 2ci.
  • 1425 / 81 / 0
2cb + ur144 i jak dla mnie to połączenie nie jest jakieś fajne. Czuć kanna zamułę i do tego pojawiały się niezbyt przyjemne wkręty + zdarzały się lęki i dyskomforty psychiczne..
Lepiej kanna zostawić na zejście fazy, a do 2cb peak dopić gbla na przykład.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.