Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Po Benzo mam nie wielkie problemy z toksyką, poprostu przez jakies 2 dni słabiej sie czuje.
Najwiekszy problem to to że gdy pale fajki przez te kilka dni po Benzo chujowo sie czuje...
Ale głównie pisze bo chciałem zapytać ile mg ma pills Benzo??
  • 2428 / 91 / 0
50mg 5-APB + 60mg 6-APB
Ale są też dostępne o innej gramaturze , chociaż nie jestem pewien ale cos mi sie tak wydaje ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Dobrym pomyslem jest miks 100mg 4mec + 110mg 6-APB
  • 1951 / 15 / 0
Jak z bezpieczeństwem miksu:
t0: 5mg 2C-P + 20mg 2C-T-4
t+1h: 160ug LSD
t+3h: 150mg 6-APB

bo na za tydzień szykuję jakiś super-uber miks i się zastanawiam co dokładnie wszamać.
  • 2362 / 31 / 0
wrzuć LSD pół godziny przed 2C-T-4, 2C-P jakieś pół godziny-godzinę przed wszystkim.
Co do 6-APB to nie lepiej wziąć tak, aby peaki się nałożyły? Co do bezpieczeństwa to czytałem i słyszałem tu i ówdzie, że 6-APB mocno podbija psychodeliki, więc radziłbym się zastanowić głębiej nad taką dawką.
BS
  • 1951 / 15 / 0
co do dawki to jestem przekonany, chodzi mi tylko o względy zdrowotne. z psychodelikami, to chciałem, aby peaki się nałożyły. Czemu mówisz, żeby kwas najpierw? kwas włazi 30minut, a oba 2c-x 2h.
  • 138 / / 0
Zmiksowałem na imprezie transowej dawkę 80mg z dwoma przedniej jakości kwasami i jestem wręcz zachwycony efektami. Pod względem psychodelicznym 5-APB działało praktycznie niezauważalnie, więc faza była prawie czysto kwasowa, ale stymulacja była pierwszorzędna. Wytańczyłem się jak chyba jeszcze nigdy dotąd. Zjazdu, jak zauważył opak, z którym zresztą razem imprezowałem, nie było; ot naturalne wyczerpanie po kilkugodzinnym nakurwianiu.

Substancja bardzo porządna, chociaż odnoszę wrażenie, że brana sama nie byłaby zbyt ciekawa.
  • 282 / 6 / 0
Co myślicie o takim miksie :
150mg 6apb i zaraz po tym kreska 70(max100)mg MPA,a po wejściu szóstki kolejne jej dorzucenie w ilości 80mg?
Chcę żeby mnie i kompanów trochę pobudziło, bo samo 6apb jest mega, tylko troszkę za leniwe. Rzecz w tym, że nie wiem czy nie będzie jakiś nieprzyjemnych interakcji pomiędzy tymi dwiema substancjami, bo jeszcze ich nie miksowałem, lecz wiem jak działają indywidualnie.

Jeśli ktoś ogarnięty testował podobny miks będę wdzięczny za odpowiedź.
  • 4807 / 269 / 0
160mg 6-APB, 35mg MXE, ciepła kąpiel (nie gorąca! raczej letnia), wody tak aby się przypadkiem nie utopić... Jeśli istnieją wyższe, doskonałe stany relaksu, jest to jeden z nich. Woda jest fascynująca, czujesz każdą kroplę a w każdej z nich - ocean. Się-rozpływanie, w oceanie? Nie, w sobie.. raczej we wszystkim. I w niczym. Nic się nie liczy, jest tylko czas, jest bo stoi w miejscu. Nie biegnie, ja biegnę myślami, poza czas. Czas już wracać.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 6208 / 442 / 12
@yabool: 6-APB nie zwiększy szczególnie toksyczności tego miksu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.