Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Jeśli dzisiaj słońce świeło cały dzień i jutro się na deszcz też nie zapowiada, lecz poprzednie 3 dni były deszczowe to mam szanse na znalezienie czegoś?
Know your body, know Your mind, know Your substance, know Your source
  • 39 / / 0
Sycho zależy gdzie. Ale szansa jest zawsze. ;-)
Ja mogę do tematy dołożyć tyle że w okolicach Wieliczki jeszcze nawet kołpaków nie widziałem. Jest to spowodowane tak na mój gust brakiem opadów w sierpniu ( gdzie prawie każda prognoza pogody z deszczem się nie sprawdzała). Tak więc pozostaje albo czekać, albo jechać gdzieś dalej na południe.
  • 195 / 4 / 0
jaknarbardziej, i to na łące.
  • 1519 / 20 / 0
podróżniczy: która część podlasia ;>?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 2 / / 0
Pomorskie:
90 sztuk w godzine dzisiaj ;D
  • 8 / / 0
północno-wschodnia
  • 40 / 1 / 0
No i udało się. Śląsk: 50 sztuk w godzinę :)
  • 1 / / 0
Durutti: Która część śląska?
  • 40 / 1 / 0
Katowice i okolice
  • 126 / 3 / 0
okolica of stolica : 10 sztuk w godzine, jeszcze nie czas.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.